Fps drops och 1.0 i prestandainformationen i Vista

Permalänk
Medlem

Fps drops och 1.0 i prestandainformationen i Vista

Hallå har ett litet problem, har kört en recovery på min laptop (asus G50v) och efter det så har jag börjat få fps drops div spel. Bla så får jag fps drop när jag bara glider runt i World of Warcraft vilket jag aldrig fått förut. Allt tyder på att grafikkortet är installerat som det ska men i Vistas prestandainformation så får jag 1.0 i grafik och spelprestanda. Vet ej om detta har någon betydelse, dock är det väldigt konstigt. Sen så har jag problem med min hörlursingång också, får ljud ur både hörlurarna och högtalarna när jag pluggar in dom. Mitt ljudkorts mixer brukar även indikera att en av ljudingångarna användas, det gör det fortfarande för alla utom hörlursingången. Så det jag undrar är om det kanske är moderkorts drivrutinerna som är paj?

Sen för övrigt, om man vill kolla upp vad för drivers som lämpar sig bäst för sin dator hur gör man då?

Mvh
/Glupsk

Visa signatur

: ASUS P97x79 LE : i7 3820 : 16GB RAM : 680 GTX 2GB : LOGITECH g600/MX518 : ASUS VG278HE

Permalänk

En recovery disk innehåller väl knappast de nyaste drivrutinerna för grafikkortet? (eller något annat heller för den delen)

Kanske att du söker upp den nyaste versionen till grafikkortet?

Visa signatur

AMD Phenom II X4 965 BE @ 3.8 GHz[] 8 Gb Corsair XMS3 1600 MHz [] HIS 6950 2Gb [] Creative X-Fi Platinum [] Antec P182 [] Corsair 550W []

Asus EEE PC 1000H (2 gb minne)

Permalänk
Medlem

Startmenyn -> sök/kör -> dxdiag -> display. Där står det vilket grafikkort du har om du inte har koll på det, bara att ladda hem drivers från tillverkarens hemsida.

Visa signatur