Vilka av dessa två minnen är bäst (för mig)?

Permalänk
Medlem

Vilka av dessa två minnen är bäst (för mig)?

Jag har idag 2x1 GB i burken och tänkte utöka till 2x2 GB. Jag kör idag XP 32-bit och är medveten om att jag endast kan nyttja 3 GB men jag tyckte det kändes smidigast att byta båda minnena samtidigt då jag endast har två minnesplatser på moderkortet.

Minnena jag kör idag är DDR2 533 Mhz.

När jag kollade på Dustin Home såg jag bl.a. följande komponenter. Spelar det roll vilka jag väljer eller funkar båda lika bra? Det gör väl inget att det ena paret är snabbare va för de "klockas" väl ned till det som mitt moderkort stödjer som max? Corsair är ju både snabbare och billigare vad jag kan utläsa. Eller betyder det där "XMS2" något mysko som har betydelse? En annan skillnad är att Kingston är CL4 och Corsair CL5. CL4 är väl snabbare?

http://www.dustinhome.se/pd_5010316145.aspx - Corsair
http://www.dustinhome.se/pd_5010109518.aspx - Kingston Value Ram

Kort summerat: Vilket av ovanstående kit är bäst för mig?

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Jag skulle köra corsair, cl5&cl4 tycker jag har små skillnader och speciellt eftersom din dator "bara"kör med 533mhz.

Permalänk
Avstängd

Corsair enligt mig, där har du kylning på minnena vilket jag ser lite som en säkerhet, okej minnen går ju inte så varmt, men kylning är aldrig fel, sen så ser dom bra ut och Presterar bra som fan, jag har själv exakt sånna minnen och dom funkar riktigt bra och klockar väldigt bra med!

Edit: Corsair minnena är ju Billigare äön Valuram minnena, ska inte Valu var de riktigt billiga minnena??

Go for Corsair!

Visa signatur

Gigabyte: EP45T-EXTREME, Intel: E7400, Kingston: HyperX 1600MHz, MSI: R4830 OC Edition... :P

[img]url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=654346][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/654346.png[/img][/url][/img]