Första Republic of Gamers för Intel Core i5

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ant3
Helt rätt... de är vid Quad-SLI och med ATI x2 kort i crossfire som de blir prestanda förlust när de bara är 8/8 istället för 16/16.

Varför blir det inte lägre prestanda vid enkel SLI med 1*16 + 1*8?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av warh0g
amodestproposal, Att klaga på att folk är "hårdvarukåta" på en site dedikerad till överklockning av datorer verkar ju helt idiotisk. Du kanske borde leta efter en annan hårdvarusite?

Håller med, varför befinner du i detta forum om du bara ska kritisera oss hårdvarukåta?

BTW Extremt snygg mobos, ser väldigt mycket fram emot i5.

Visa signatur

Jag ber om ursäkt på förhand för stavfel och andra språkliga brister som kan förekomma.

Permalänk
Medlem

Alltså för mig är det trögt att folk kritiserar den höga prestandan och extremfuntioner på grejer dom inte är interesserade i, på ett forum för människor som älskar att dom här grejorna finns och utvecklas.

Jag tycker dom härASUS korten är en fantastisk fin innstegsplattform för hårdvaru och överklockningsentusiaster. för om ni tycker att detta är dyrt och onödigt så kan jag informera om att ett riktigt x58 baserat entusiastsystem är barnsligt enkelt att bygga sig inn i 40000-50000 kronors klassen med bara de bättre grejorna innuti, sedan kan man lägga på lull lull som ett fräckt chassi och vattenkylning som lätt kommer på 10000 och skärm och mus och kamera ljudsystem och tagentbord på ytterligare 20000 och så vidare så klaga jävlar inte på detta forumet för här älskar vi prestanda på ALLA våra grejor antingen dom är billiga eller dyra och älskar att förbättra den på de vis vi kan, och en del av oss moddar och bygger om också. Vill någon ha en vanlig billig dator som har prestanda som en miniräknare så kan jag rekomendera en av de större elektronikvaruhusen och prata ditt intresse med en försäljare där dom och ni som klagar här har inteligens på linje med en riktigt klok hund, så ni förstår varandra.

Permalänk
Medlem

Men vart är USB3 och Sata3?
Fortfarande besviken att de inte fått ur sig en vettig topend-planka med funktioner som finns i mellansegmentet.

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.