Mac Pro svettas vid musiklyssnande

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av star-affinity
För övrigt så verkar problemet som var orsaken till denna tråd vara löst:
http://www.macupdate.com/info.php/id/33462/apple-mac-pro-audi...

Officiella http://support.apple.com/kb/DL1004

Många i denna tråden som sagt att Apple ignorerar problemen och bara struntar i dom, jaha? Vet faktiskt inte vart den åsikten har börjat någonstans?

Visa signatur

Hur kan syltkakor överleva i det vilda utan ögon?

Permalänk
Avstängd

Det bygger nog på att Apple många gånger inte konfimerar ett problem utan bara är tysta och -eventuellt- kommer med en lösning. Dialog kallas det, Apple utövar monolog många gånger. Av ren nyfikenhet kan man undra hur mycket den hackintoshlösningen bidrog till officiella.

Citat:

Klart inte datorn i sig blir långsammare, men eftersom mjukvaran med tiden blir mer komplex så upplevs datorn som segare än när den var ny eftersom den nyare mjukvaran är mer tungkörd.
Att idag sitta och surfa med en 10 år gammal dator är inte så kul men webbsidorna ser också helt annorlunda ut nu än för tio år sen.

Det är just det där att man inte behöver hålla på och städa upp och formatera om i samma utsträckning som jag upplever som en av fördelarna med att köra Mac.

Mångt och mycket håller jag med men OS X i sina senaste upplagor har ju kommit ut förhållandevis ofta om man jämför med datorer med Windows XP. Operativsystemet har trots allt snart tio år på nacken och säljs än idag. Vi vet alla hur datorerna såg ut dels på den tiden och dels för några år sedan - att slänga in modern och mer avancerad mjukvara på ålderstigen hårdvara är kanske inte så genomtänkt. Dessvärre tänker inte alla så, speciellt de med mindre kunskaper om datorer och hårdvara. De ser ett operativsystem och förväntar sig att datorn ska agera likadant som vilken annan dator som helst med samma operativsystem, även om de är väl medvetna om att den 'ska' vara lite långsammare.

Det är tyvärr lite missvisande att ställa ett koncept som Mac mot en mjukvara plus en hårdvara. Det hade dock varit intressant att se en ny tillverkare på planen som kommer med något liknande men ändå annorlunda Apple.