Resident Evil Revelations PC

Permalänk
Medlem

Resident Evil Revelations PC

Permalänk
Medlem

Har inte spelat det, men metacritic är ju en bra sida. Det har ju inte fått några hyllningar precis. Gillar du RE serien så tror jag det kan vara värt det!

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Jag tycker Metacritic är en bra sida på så vis att man ser vad ALLA tycker, inte endast 1 recension på 1 sajt.

Själv brukar jag hålla med om deras betyg rätt så väl, och att det mesta över 75 i score brukar passa mig, oavsett genre. Det under 75 brukar vara väldigt nischade inom sin genre eller lite sämre än de andra i splelen inom samma genre. Om du älskar resident evil, köp det. Om inte, tveksamt.

Permalänk
Medlem

Hej! Jag är en inbiten RE-fantast som spelat precis alla spel i serien som finns. Innan jag spelade Revelations blev jag hypad av att det sades saker i stil med "spelet liknar mer de tidigare spelen, det går tillbaka till rötterna osv".

Tyvärr blev jag grymt besviken, Revelations är faktiskt högst mediokert.

- Värdelös story med otroligt dåliga karaktärer. (googla på revelations + jessica om du vill)
- Värdelöst gameplay. På en bana springer du runt och dödar hunters i korridorer i 30 min. Varenda korridor, hunter och sättet du dödar den på är identiskt. Känns som man blev teleporterad till PlayStation 1 tiden.
- Spelet börjar faktiskt ganska spännande med att man är på ett skepp (vilken möjlighet det finns att göra ett bra RE spel på ett skepp!!) men redan efter någon halvtimme inser man att hela skeppet är befriat från intressanta pussel, finurlig leveldesign och roliga fiender. Allt handlar bara om att gå fram och tillbaka och skjuta respawnande fiender.

Råder dig att vänta på den stundade RE1 remaken som kommer på Ps4 och hålla dig borta från Revelations som jag ger 2/5 zombies.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Limpfittz:

men metacritic är ju en bra sida.

Visa signatur

Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.