Vilket AC tyckte ni bäst om?

Permalänk
Medlem

Vilket AC tyckte ni bäst om?

Kort och gott vilket tyckte ni var bäst? Själv tycker jag Revelations och Black Flag! Har alltid velat spela de här spelen men alltid blivit spyless efter 30min śpelande på AC1. Sen såg jag en film på storyn av ettan, började med tvåan och jävlar vilket intressant single-player man har missat!

Råder alla att se en film om ettan (om ni áldrig orkat spela det) och köra tvåan!

Visa signatur

Ryzen 5 5600, Geforce 1080

Permalänk
Hedersmedlem

Själv tycker jag Brotherhood och 2an är de bästa hittills, har dock inte spelat Black Flag. Brotherhood och 2an hade hyfsat varierade uppdrag och jag gillade recruit assassin grejen som infördes i brotherhood. Revelations var för likt spelet innan enligt mig, tvingade mig mest igenom det för att se hur storyn utvecklades

Visa signatur

How can we win when fools can be kings?

Permalänk

Jag skulle säga att Brotherhood är det i serien som jag har spenderat mest tid på och fått ut mest nöje av, i alla fall hittills. Nu har jag inte spelat Black Flag och precis börjat med AC3 så vi får se om någon av dem tar över topplatsen.

Revelations anser jag vara ett väldigt onödigt spel, egentligen. Storymässigt händer inget nytt (man får lite mer backstory på Altaïr och Ezio, inget mer), och gameplay är nästintill identiskt med Brotherhood, förutom hookblade och Den Defence minigamet.

Permalänk
Medlem

Bara spelat brotherhood, revelations och typ halva AC3 tills jag tröttnade. Men gillade brotherhood starkt.

Men vi kan ju iaf hålla med om att AC3 är sämst hittills. Här är en av utvecklarnas syn på det http://www.reddit.com/r/truegaming/comments/1vrude/so_what_re...