Permalänk
Medlem

Cod Black ops 1

Tjena, jag har köpt black ops 1, och när jag startar spelet så blir det bara en stor black screen och spelet fryser sig, låter jag den stå väldigt länge i black screenen så kommer man till menyn men då fryser den sig i menyn också och muspekaren visas inte, vad ska jag göra ? den bara fryser sig, har läst mycket om det och testat väldigt mycket saker, men endå samma problem, snälla hjälp mig !

Min dator kostade 16000kr för några månadersen, och har 100/100 nätverk, så det är inget problem på utrustningen.
Har testat starta som administratör, testat starta i " safe mode ", om installerat spelet, senaste drivrutiner, starta om datorn, stängt av steam cloud, installerat senaste network och directX osv... ominstallerat steam, ändrat i egenskaper så den startar som windows 7, ( min dator är windows 8 )
testat skrivit i configen så man startar i window mode, ingeting fungerar, snälla hjälp mig !, jag vill så gjärna spela.

( psst.., jag hade black ops 1 på min förra dator som var väldigt dålig, men det funkade endå där ( det var windows 7 ), men något borde ju gå o ändra så det funkar även till windows 8, om nu det är de som är problemet )

Jag har även köpt spelet från g2a.com, och när jag installerade spelet så stod det " call of duty black ops 1 retail ", ska det verkligen stå retail efter där ? så det inte är att jag har fått någon buggat veriation eller någoting, ska jag kanske köpa spelet igen ? fast i butik? vet ingeting, snälla åter igen hjälp mig ! tacksam som fasiken !!

Visa signatur

Zezaw

Permalänk
Medlem
Visa signatur

Chassi: Parvum S2.0 CPU: I7 3770k @4.6 GHz Watercooled RAM: Corsair LP 16 GB 1600 MHz GPU:ASUS GTX 980 Ti @1.3 GHz Moderkort: ASUS Maxiumus V Gene PSU: Corsair RM750 Lagring: Samsung 840 EVO 250GB + 850 EVO 250GB Ljudkort: Asus Xonar U7

Kringutrustning: Logitech G402, Logitech UltraX, Logitech G35, BenQ XL2430T

Permalänk
Medlem

Om du ta och läser min post så kanske du märker själv att jag har testat allting på alla länkar den ger mig när jag söker det i google, och hälfen av dem är för play station 3 också, posten du la var ju mer en taskig grej, precis som jag inte kan googla själv, tänk innan du lägger en post tack

Visa signatur

Zezaw