Vilken Smartphone för YouTube? (både titta och administreara)

Permalänk
Medlem

Vilken Smartphone för YouTube? (både titta och administreara)

Hej hopp,
Skall skaffa en ny smartphone mest för skoj skull då jag är brutalt nöjd med min röda fina Lumia 1520 (fet högupplöst skärm är bra för youtube).
Jag gick från Symbian till iPhone och sedan vidare till Windows Phone vilket jag varit otroligt nöjd med. Har haft lite dåliga erfarenheter med Android via jobbmobiler men det var länge sen så det har säkert blivit bättre. Jag är även öppen för tex Jolla och Blackberry om de är bättre för mitt i princip enda krav..

Youtube... jag vill att den ska lira 100% med youtube. Både att titta i minst 720p vilket jag kan idag via "Metro Tube" men framförallt kunna administrera mitt eget konto och svara på kommentarer osv.
På iOS så har man den brutalt störiga "klicka utanför rutan grejen" om man vill redigera det man skrivit. På min ipad måste jag köra den sega desktop versionen och jag kan varken läsa replies eller svara i Apples egna youtube app (ja jag kör iOS2 på den).
På min WP kan jag kommentera o svara enkelt i mobila versionen men inte komma åt tex mötesplatsen eller ändra inställningar på en video. Jag måste dessutom gå ur webbläsaren och in i Metro Tube för HD.

Vad gäller hårdvara så älskar jag som sagt min nuvarande stora och crispa skärm samt WP8 som är mycket cleant och jag gillar interfacet otroligt mycket. Bra kamera och stabil byggkvalitet är också trevligt.
Men jag är villig att skippa allt sånt bara youtube funkar bra.

Så är det nån som känner till någon bra lur för detta?

Finns det ingen riktigt bra och jag lika gärna kan fortsätta som nu så är HTC One M8 för windows phone på min radar om den släpps utanför USA eller går att låsa upp.