Dåliga HDD burar, NZXT Switch 810

Permalänk
Medlem

Dåliga HDD burar, NZXT Switch 810

Detta måste vara en utav de sämsta lösningarna till HDD burar jag har sett. Bilderna till vänster är utan monterad HDD och de till höger är med monterad HDD (ifall det inte var tydligt nog). Metoden man får in HDD'na är att böja hela ramen och "snärta" in enheten så att den fästs. Allting låter bra och fungerande i teorin med viberationsdämpning och allt.

Problemet är det att metall nubbarna är inte bara olika långa (avsevärt) men även för långa! När man har satt in disken så sticker nubbarna ut som man ser på de högra bilderna. Detta gör att man inte kan montera buren in i chassit sedan. Skulle ju kunna vara så att hålet i disken är för grunt men tror inte det, det är en "vanlig" disk från seagate och känns som alla större aktörer håller hårt i deras standard.

Har testat olika fästen men alla har samma resultat. Väldigt tråkigt på ett påkostat chassi så som NZXT Switch 810. Var de verkligen tvungna att göra fästenas plats med löjliga marginaler? Ber inte direkt om hjälp här, mestadels besviken bara; andra får gärna dela med sig utav andra dåliga upplevelser med HDD burar.

Visa signatur

Citera eller @philipborg om du vill att jag ska läsa dina svar.