Telenor Fastpris Sverige/överlåtelse Turbo 3G

Permalänk
Medlem

Telenor Fastpris Sverige/överlåtelse Turbo 3G

Hej!

Hade tänkt försöka få iväg mitt Telenor abonnemang, anledningen är att jag bor en bit norrut och dessutom någon mil utanför stan vilket gör att jag inte kan nyttja tjänsten fullt ut..

Om abonnemanget i sin helhet:
Full kostnadskontroll tack vare det fasta priset! Du har surf upp till 30 Mbit/s och självklart är samtal, sms, mms och mobilsurf helt fritt inom Sverige till alla svenska operatörer. Månadskostnad ligger på 699kr.
Bindningstiden sträcker sig till: 2015-08-11

Finns inget sådant erbjudande hos någon operatörer i dagsläget, syftar då mest på fri/obegränsad surf i en turbo 3g hastighet.

Detta är en intressekoll och ett unikt erbjudande för någon som surfar mycket och inte bor i någon by

Ett startbud på 1500kr+överlåtelseavgift ser jag som rimligt, så ta chansen innan en uppsägning görs från mitt håll pga den bristfälliga mottagningen där jag befinner mig.. 2G fungerar alldeles utmärkt då dess nät delas med 4g masten om jag inte missminner mig, surfandet i detta fall når dock inga hastigheter som är värt att nämnas. Vilket gör att jag väljer att byta leverantör och inte abonnemangsform till 4G pga deras ynka utbud på 40gb som åtminstone för egen del inte räcker långt.. 3G nätet delar Tre och Telenor på mindre orter/stadsdelar. Större städer så har Tre sitt egna, är något oklart eller om jag miss tolkat något betydande så rätta mig gärna då jag inte är ute efter att lura någon!

Ring efter 16.00 vardagar, föredrar dock en mailkontakt elr att ni slänger iväg ett sms pga budgivning.

/Patrik

Telenor Fastpris Sverige/överlåtelse Turbo 3G