Borderlands PS3, uppdateringar?

Permalänk
Medlem

Borderlands PS3, uppdateringar?

Jag och en kompis håller på att spela igenom Borderlands (nyinköpt på skiva) på hans PS3. Det är jäkligt skoj i "couch-coop" läge!

Jag har dock lite funderingar kring uppdateringar. Jag läste att det ska finna lite uppdateringar, bl.a. nån från i år, men vi har inte fått någon fråga om att ladda ner uppdateringar.

Hur ser man vilken version man har och hur hämtar man isf hem uppdateringar? Vi hittar ingen info om vilken version vi har och eftersom spelet ståtar med "GameSpy" loggan vid uppstart så har vi nog iaf inte den senaste versionen (som ersätter det numera ofungerande GameSpy för onlinespelande med nåt annat).

Har försökt googla på detta, men hittar bara information om Borderlands 2 och Borderlands Pre-Sequel, så jag hoppas att någon här på forumet vet något och vill dela med sig

Visa signatur

"I have a hammer! I can put things together! I can knock things apart! I can alter my environment at will and make an incredible din all the while! Ah, it’s great to be male!"

Permalänk
Medlem

Har för mig att man kan se vilken variation genom att hovra över ikonen för att starta spelet och trycka på trekant och välja info eller nått sådant.
Det ända sättet jag vet att uppdatera spel på för PS3 är när det kommer upp när man startar det eller att uppdateringen redan finns på skivan om man köper en senare utgåva av spelet.

Visa signatur

Dator: HP Pavilion och Lenovo Legion. Konsol: Playstation
Tv: LG Oled. Ljud: Marantz surroundförstärkare, Klipsch Reference högtalare och basskickers.

Permalänk
Medlem

Med ps3an uppkopplad så säger den alltid till när man startar spelet att ny version finns tillgänglig och så tankas den ner och uppdateras.
Är nog som tidigare sa med att man trycker triangel på spelet för att få fram info.

Kommer det fortfarande patchar till borderlands? Gammalt som gatan men schysst om de fortf uppdaterar det.
Körde igenom 2an, lite kort men helt ok. Kom ngn patch medan jag spelade som uppgraderade spelet rejält, riktig overhaul. Sådana patchar gillar man

Visa signatur

AMD Ryzen 1500X @ stock | Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB | Asus ROG Strix B350-F Gaming | 2x8GB 3200MHz Corsair | EVGA Supernova G3 550W | Acer XF270HUA 1440P 144MHz Freesync