Officiella Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad-tråden

Permalänk
Hedersmedlem

Officiella Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad-tråden

Preview: http://www.pcgamer.se/artiklar/artikel/20110212/red-orchestra...

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=qUVoPbmooTo

Faktatråde om RO2: http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=48698

Vad tror ni om detta spel? Jag spelar ytterst sällan FPS-spel online just pga den bristande realismen. Detta spel faller mig dock i smaken! Mycket vacker grafik, realistiska skademodeller, realistiskt modellerade fordon och 64-spelarbanor, möjligt one-shot-one-kill med alla vapen beroende på var man träffar, gore och blod, realistisk omladdning av vapnet som kan bli avbruten av suppressive fire-metoden, man själv måste ha koll på hur många kulor man har kvar i magasinet och jävligt mycket mer.

Om detta uppfyller sina löften så är detta ett givet köp för mig och då kan jag nog tumma på min regel att aldrig spela FPS online igen.

Och det bästa... PC-exklusivt!

Visa signatur

|| SWECLOCKERS.COM ||
|| Självutnämnd Silverstone FT02-riddare ||
|| Silverstone FT02B-WRI "Limited Edition" No. 0743 & 0640 ||
|| Sweclockers officiella FT02-tråd ||

Permalänk
Hedersmedlem

Jag får automatiskt höga förväntningar just eftersom det är PC-exklusivt. Har aldrig varit den typen som tycker att ett FPS behöver vara realistiskt för att vara bra, men Heroes of Stalingrad ser ut att kunna bli riktigt bra!

Permalänk
Hedersmedlem

Bildgalleri: http://www.pcgamer.se/bilder/album.php?id=15238

Ser fram emot att montera upp min MG42:a mot fönsterkarmen och hålla frontenlinjen mot en flod av rödgardister!

Riktigt peppad inför detta spel Hoppas en svensk klan med vuxna spelare skapas, då skall jag nog fundera på att söka mig dit.

Visa signatur

|| SWECLOCKERS.COM ||
|| Självutnämnd Silverstone FT02-riddare ||
|| Silverstone FT02B-WRI "Limited Edition" No. 0743 & 0640 ||
|| Sweclockers officiella FT02-tråd ||

Permalänk
Medlem

Har längtat efter ett sådant spel, det som är farligt med detta är just att det kan vara dålig "pacing" fart på spelet, att det blir vandra runt i evigheter innan du skjuter någon. Tyckte Project Reality modden var riktigt bra och har lirat den väldigt länge, men detta kan va nått, ser fram emot skademodeller. Har potential att bli riktigt bra, hoppas den blir KUL också.

Permalänk
Medlem

Då måste jag ju bara bidra med dom här: http://www.youtube.com/view_play_list?p=6EEE5CF6271AD18C

Se och njut

Läste någon stans att release blir 3Q 2011 men inget datum.

Permalänk
Arvid Nordqvist-mannen
Permalänk
Medlem

Har försökt uppdatera en tråd som av någon anledning blev flyttad till Övriga spel, men all info som står där är i princip redan postad här

Hursomhelst, tror det blir ett underbart spel. Har väntat i flera år på detta och det verkar ju inte göra en besviken så här långt. TWIs filosofi angående realism är nog den bästa jag har sett/hört talas om.

Glöm heller inte de tre moddar som redan är under utveckling (!) :

Rising Storm (Stilla Havet under WW2)
In Country (Vietnam-kriget) Litet grafikmotortest
Iron Europe (Första Världskriget)

Permalänk
Medlem

Detta blir så grymt. Har längtat sen först de nämde att de skulle fortsätta med en 2:a!! Har en svensk klan redo att inta fronten oxå.

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Ooooch en artikel från Gamespot

Citat:

We watched a T-34, realistically modeled from the inside-out, open fire on rickety wooden buildings in a countryside map, partially smashing the roof with a single shot, then tearing the rest of the roof, and the four walls, down with a few more successive shells

Permalänk
Medlem

Tripwire stödjer verkligen mod teamen mer än någon annan utvecklare vad jag har sett. På GDC så visades media från In Country:Vietnam och Rising Storm upp.

Sjukt bra gjort måste jag säga, ska bli spännande att se hur det fortsätter när spelet väl har släppts.

Visa signatur

alla forumedlemmar skapar glädje.
vissa när de loggar in.
andra när de loggar ut.

Permalänk
Medlem

Väntat på spelet i ett år nu

Kommer vara jäkligt nice, även om det kommer vara ett tråkigt spel så kommer jag köpa det p.g.a realismen.
Jag tror verkligen inte det kommer vara ett tråkigt spel men man vet aldrig..

Visa signatur

Stationära:[Fractal Design R2], [Asrock Fatal1ty Professional] , [Vengeance low profile 1600mhz]
[Intel Core i5 2500k 3.3 ghz (Kyld av Noctua nh-d14)], [ Referens XFX HD 6970],
[Corsair TX 650 watt], [ca 750 GB utrymme], [2x Gentletyphoon Utblås och 2x Fractal design inblås]

Permalänk
Medlem
Visa signatur

alla forumedlemmar skapar glädje.
vissa när de loggar in.
andra när de loggar ut.

Permalänk
Medlem

Är det någon som har sett någon spec på spelet??

Permalänk
Medlem
Skrivet av bober:

Är det någon som har sett någon spec på spelet??

Antar att spelet kommer flyta bra på gtx 460, det är nog mer ram och bra CPU du behöver
DETTA ÄR VAD JAG TROR, eftersom grafiken är ju inte så imponerande men själva fysiken inom spelet är det och det verkliga handlingen också, därför tror jag att gtx 460 kommer klara av spelet..

Visa signatur

Stationära:[Fractal Design R2], [Asrock Fatal1ty Professional] , [Vengeance low profile 1600mhz]
[Intel Core i5 2500k 3.3 ghz (Kyld av Noctua nh-d14)], [ Referens XFX HD 6970],
[Corsair TX 650 watt], [ca 750 GB utrymme], [2x Gentletyphoon Utblås och 2x Fractal design inblås]

Permalänk
Medlem

Hittade detta

Heroes of Stalingrad kommer att vidta de prisbelönta Red Orchestra franchise till nästa generation av spel. Banbrytande grafik och ljud som bygger på Unreal Engine 3, nyskapande funktioner och rationaliserade realism kommer att leverera en oöverträffad världskriget upplevelse. Fokusera på slaget vid Stalingrad och de omgivande verksamhet, både tyska och ryska, från juli 1942 till februari 1943 har spelet tillåter spelaren att uppleva en av de mest brutala slag i hela mänsklighetens historia. För första gången någonsin i ett första tävlande spelare person kommer att kunna uppleva andra världskriget från Axis sida i en tysk enspelarkampanj.

Som alltid med Red Orchestra serien kan Tripwire syfta till att leverera oöverträffad precision och känsla för detaljer, tillsammans med tråkiga, onda bekämpa i multi-player, co-op och solo lägen. Återigen Tripwire har lyssnat på fansen och har designat en hel uppsättning nya funktioner för att göra spelet mer tillgängligt och lätt att komma in - samtidigt leverera den taktiska fans skytten realism i det ursprungliga spelet älskade.

Funktioner och egenskaper:RO multiplayer tas till nya höjder: Med mycket beroendeframkallande och roligt sorter av spelet online, spelet kommer funktionen allt från snabba, brutala eldstrider, genom att mer intrikata och utmanande simulering lägen.
Ihållande Stats Spårning och Player Progression: Odla i rang, tjäna medaljer, förbättra dina förmågor och bli en hjälte - allt synligt för komplett online gaming community och inbäddat i spelet.
Heroes: Skaffa det slutliga målet och bli en hjälte på nätet. Heroes inspirera vänliga trupper och sätter skräck i sina fiender. Heroes har tillgång till de bästa och mest sällsynta vapen och utrustning, och kommer att stå ut visuellt från resten av soldaterna.
Stalingrad Kampanj: Den Stalingrad Kampanjen kommer att innehålla multiplayer kartor som använts i en kampanj layout återskapa slaget om Stalingrad från både tyska och ryska sidor.
Unika Fokus: Ta välbekanta WWII genren till en unik riktning. Långt bort från den väl upptrampade Normandie inställningen är gameplay baseras på färsk scenarier och åtgärder spelaren aldrig har upplevt tidigare. Följ den tyska armén eftersom de angrepp staden Stalingrad, vid stranden av Volga. Följ den sovjetiska armén som den har de staden mot alla odds sedan förstör för axelmakterna.
Första person omfattar systemet: Upplev den ultimata eldstrider som en täckmantel system gör, från nedsänkning av en första person vy. Peek eller blind brand över och runt locket och mycket mer.
Squad Command: Command eld team på slagfältet med hjälp av ett lättanvänt första person gränssnitt. Undertrycka fienden, sända en eld team att flankera dem och slå dem där det gör ont!
WWII vapen omdefinieras: verklighetstrogna ballistik, kula penetration, andning, justerbar sevärdheter, gratis mål, vapen stag, foto-real grafik och mer, skapa WWII vapen som saknar motstycke.
Co-op: Spelare kan kontakt med sina vänner och kamp AI i flera speltyper inklusive Stalingrad Campaign, Skirmish-läget och mycket mer.
Moral: Upplev hur det är att vara soldat i ett av de blodigaste konflikterna i historien och vikten av en soldats sinnesstämning och hur den kan vända striden.
Spännande Offline Spela: Offline spela mot AI Featuring Stalingrad Campaign, Skirmish-läget, och mer att ge spelaren en spännande och rolig miljö att lära sig spelet innan hoppande online.
Tävlingar och Leader-skivor: Tävla att få unika utmärkelser och framgångar med spelare över hela världen. Tävlingarna sträcker sig från skjutvallen utmaningar unika och roliga överfall kurser.
Förstärkt Unreal ® Engine ™ 3: Byggt på en förbättrad version av Unreal Engine 3 Spelet innehåller banbrytande visuella effekter och funktioner.

Systemkrav OS: Windows XP SP2, Vista eller Windows 7
Processor: 2.0 + GHz eller bättre (dubbla kärnor rekommenderas)
Minne: 1 GB (2 GB rekommenderas)
Grafik: SM3-kompatibelt grafikkort (GF6800 minsta - GF8800 eller högre rekommenderas)
DirectX ®: DirectX ® 9
Hårddisk: 1,5 GB
Ljud: DirectX ® 9-kompatibelt
Red Orchestra © 2005-2010 Tripwire Interactive. Unreal ® är ett registrerat varumärke som tillhör Epic Games, Inc. Unreal Engine ®, Copyright 1998-2009, Epic Games, Inc. Steam ® är ett registrerat varumärke som tillhör Valve, Inc. Denna programvara inkluderar Autodesk ® Human IK ® egendom tillhörande Autodesk, Inc.  2008, Autodesk, Inc. Autodesk, "Autodesk ® Human IK ®" är ett registrerat varumärke eller varumärken tillhörande Autodesk, Inc. Med ensamrätt.

http://store.steampowered.com/app/35450/

Permalänk
Medlem

Systemkraven bör dock inte användas som någon riktlinje, de är inte "final". Directx 9 kommer vara med i release-versionen, DX10 kommer eventuellt senare.

Permalänk
Medlem

Utvecklarna har börjat med veckovisa bloggposts på det officiella forumet, riktigt intressant läsning. Går att hitta på http://forums.tripwireinteractive.com/forumdisplay.php?f=72 om någon är intresserad

Visa signatur

Q6600 - 4870 1GB - 4GB

Permalänk
Medlem

Lite intressant TWI-läsning. Verkar även som vi har indikationer på ett release-datum

10 Q’s With… Alan Wilson & Tripwire Interactive
5 lessons mod teams should learn from Red Orchestra

Permalänk
Medlem
Skrivet av micke90:

Lite intressant TWI-läsning. Verkar även som vi har indikationer på ett release-datum

10 Q’s With… Alan Wilson & Tripwire Interactive
5 lessons mod teams should learn from Red Orchestra

Som är? (Orkar inte läsa igenom alla artiklarna nu)

Visa signatur

Chassi: Cooler Master HAF X | Moderkort: ASUS P8P67 WS Revolution B3 | CPU: i7 2600K @ 4.5GHz | CPU-kylare: Noctua NH-D14 | RAM-minnen: G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) PC3-14900 1866MHz | GPU: ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX OC | Nätagg: Corsair AX 1200W 80+ GOLD | HDD: Samsung 840 Pro, OCZ Vertex3 120GB MAX IOPS + Western Digital 1TB | Kringutrustning Windows 7 (64-bit), Fläktkontroll Scythe Kaze Master, Warthog Hotas, Razer Mamba, TrackIR5.

Permalänk
Medlem
Skrivet av King D:

Som är? (Orkar inte läsa igenom alla artiklarna nu)

Sensommar någon gång, augusti kanske.

Visa signatur

Q6600 - 4870 1GB - 4GB

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Nice! Hoppas att det kommer en för oss vanliga oxå.

Permalänk
Medlem

Det ska vara tre steg i beta-perioden: Friends & Family (gamla testare som varit med sedan mod-dagarna), en något större (mest fokuserad på klaner om jag minns rätt, både från Ostfront och från andra spel) och en stor med "something like 20 000 keys". Så det finns nog något för alla

Permalänk
Medlem

Releasedatum är släppt!

Citat:

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – coming to you via Steam and other digital distribution sites, plus stores across the world, 30th August 2011. MSRP $39.99 for the USA, with prices for other territories set to appropriate pricing for those territories.

http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/9932...

Permalänk
Medlem

Helt jäääävla underbart!!! Länge har jag väntat på detta, plus att det är ett ÄKTA nytt PC-spel.

Permalänk
Medlem

Fan vad bra 40 dollar också, undrar om det blir billigt i sverige också.

Visa signatur

Q6600 - 4870 1GB - 4GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av tofupunk:

Fan vad bra 40 dollar också, undrar om det blir billigt i sverige också.

För alla Tripwires titlar så tar de hänsyn till valutan. Är väl lite extra skatt de tar hänsyn till i Europa men det blir inga 40 euro inte.

Visa signatur

alla forumedlemmar skapar glädje.
vissa när de loggar in.
andra när de loggar ut.

Permalänk
Medlem

Jag ser en ljus framtid för tripwire, om de fortsätter att göra allt rätt som de gjort hittills! Hoppas bara de inte blir giriga när de blir rika

Visa signatur

i5 4790K, 8 GB XMS3 1600 Mhz, RX 5700XT, Gigabyte G1.Sniper M5

Permalänk
Medlem

Jag har inte sett fram emot sensommar/höst innan (BF3 och CoD intresserar inte så mycket) men detta är ju helt underbart! Go RO!

Visa signatur

3600X + NH-D15 | 32GB DDR4 | MSI 1080Ti Gaming X | MSI X570 MPG | FOCUS GX 750W | MP600 2TB | Define 7 White