Permalänk
Medlem

EIZO S2431W - mini review.

Hej. Tänkte ha en liten tråd där jag kan skriva ihop mina intryck av skärmen.
Jag kommer uppdatera den här posten allt eftersom......
------------------------------------------------------------------------------

Beställde skärmen, svarta varianten (s2431wk) från Eizo i söndags kväll för 6.813kr, skärmen kom fram på tisdagen.
Skärmen kommer färdigmonterad (man behöver inte montera något), och med lite tillbehör.
Den har en smart kabelsamlare i baksidan av foten för sladdarna.
Skärmen ser bra ut tycker jag - extremt sparsmakad design, och den känns välbyggd.
Jag gillar att kanterna runt skärmen är smala och inte har något som drar uppmärksamhet till sig, som fet logga eller nåt. Cleant.
[På mina foton nedan hade jag ännu inte tagit bort klisterlappen som sitter på vid leverans]

Detta följer med i lådan:

*VGA kabel
*DVI kabel
*USB kabel (för att koppla till datorn, så att man kan styra skärmen via det medföljande programmet Screenmanager. Skärmen fungeran även som USB-hubb (2 uttag, som dock är på undersidan på baksidan, så dom är nog bäst för USB-prylar som man inte kopplar i och ur dagligen..)
*Strömkabel
*EIZO LCD utility disc, CD med manual och info.

*Installationshandbok.
*3.5 Audio-kabel, om man vill koppla något till de inbyggda högtalarna.

Bara att plocka upp och koppla in.

Eizos Produktsida: http://www.eizo.se/eizo/smpage.fwx?smlanguage=SWE&page=189&PR...

Så Vad tycker man?
Bilden är helt fantastiskt mycket bättre än min 19" CRT som står bredvid.

*Ingen backlightbleeding som märks, förutom när man bootar upp datorn - 'innan det blir bild' - så är den lite bleeding i vänstra hörnen, men som sagt - syns absolut inte när skärmen är igång.
*Betraktningsvinkeln är mkt bra.

(Den blå power-indikatorn som lyser på bilderna kan man enkelt 'stänga av' via skärmens meny om man tycker den är distraherande - man märker att Eizo tänker sig grafiker mm som kunder)

*Helt jämna färger över hela ytan. Photoshop gillar den här skärmen. Speciellt efter att ha laddat färgprofilerna som föjde med skivan...
*Klonade bilden med min crt och körde ett stoppur - Eizon är ca 20ms efter.

*Har inte spelat nåt spel än, för skärmen är kopplad till "gamla" datorn, den nya sätts ihop imorn, och då kan jag rapportera hur den funkar i tex CS:S och så.....

När det gäller färger och graderingar ser det mycket bra ut redan från fabrik, men om man bara tar sig ett ögonblick att ställa in lite själv, kan man få det exakt som man vill.
Jag jobbar i photoshop, så jag behöver mjuka övergångar och exakta färger. Jag kör nu med den medföljande färgprofilen för 6500K och gamma 2.2.

På sidan som är avfotad i bilden under kan jag se skillnad på varje ton:

( http://tft.vanity.dk/monitorTest_scale.html )

Fler gradienter:

De här är de inställningar i Eizo Screenmanager som ger mjukast gradienter. (men en aning mjuk kontrast för vissa bilder) Obs. personlig åsikt.

Vill man däremot ha lite mer "punch" i bilden, är det bara att höja gamma till 2.2, eller använda något av de andra bildlägena.

De lägen som finns är 'text mode, 'picture mode', movie mode', 'custom mode' och 'sRGB mode'. De är inställningsbara, och är lätta att växla mellan. (knapptryckning på skärmen, eller val genom Screenmanager, som sköter skärmen via USB - toppen.)

För andra upplösningar än 1920x1200:
Det finns tre lägen att välja mellan att ha skärmen inställd på.

Full screen-Bilden stäcks ut över hela skärmen

enlarged- Bilden sträcks ut i höjdledd till hela höjden av skärmen, dvs det blir svart på sidorna bara.

normal-visar så många pixlar det är - det blir svart runtom på kanterna

äh - jag visar med en bild istället:

Man ställer in i skärmens meny vilket läge man vill ha, och sen ändras bilden av sig självt när upplösningen ändras fram och tillbaka, så man behöver inte hålla på och växla själv..

<Subpixel story>

EDIT1: En "stuck" rosa subpixel nära ena hörnet - men inget som stör jättemycket (syns bara mot ljus bakgrund). Skulle jag få fel på två subpixlar till inom 5 år, får jag en ny skärm av Eizo.

EDIT2: Helt sjukt. Jag "masserade" den fastnade pixeln lite med ett suddgummi instoppad i en kalling, samtidigt som jag körde jscreenfix över pixeln, och nu har den förvunnit. Jag såg den blinka till några gånger och försvinna. Hahahaha. Den kanske kommer tillbaka igen senare, men iallafall!

EDIT3: Jaja, efter att skärmen stått avstängd dyker den lilla subpixeln upp igen. Jag kan få bort den varenda gång, men det är bökigt att hålla på, så jag lever med den - den stör bara om man verkligen tittar noga. Tänker inte låta mig bli übernörd på den.

EDIT4: Ha ! Pixeln försvinner när skärmen stått på ett tag. Det verkar som om det är en morgontrött subpixel som kommer igång lite senare än de andra. Helt OK med mig.

EDIT5. Japp - det är inte en "stuck pixel" -det är en "trött pixel". Den blir normal först nån timme efter att den vaknat.

EDIT6 (1 månad senare) Häpp. Pixelfelet helt borta. Den trötta pixeln visade sig mer och mer sällan, och nu är den väck.
Nu är skärmen verkligen 100% toppen.

</subpixel story>

OMG.
Okej, nu har jag tittad på en del HD-film och jag är alldeles förstummad.
Jag har inte sett på HD-film tidigare så min åsikt här är väl ganska värdelös eftersom jag inte har något att jämföra med, men jag kan väl sammanfatta det hela med att jag fortfarande inte ångrar att jag köpt skärmen.
Lite ljus smiter in vid hörnen vid svart helskärm, men ytterst lite, och filmen är extremt skarp och utan hackighet.

För er som kan spela upp och vill testa att HD-video kan ladda ner Nvidias demo-film här:
http://download.nvidia.com/downloads/nZone/videos/PureVideo_1...
Ser fantastiskt ut på den här skärmen iallafall.....
Här är ett foto av skärmen med nvidias hd-film på.
Filmen täcker inte hela skärmen, så om det skulle vara störande backlightbleeding i hörnen så skulle det synas här.(men det gör det inte)

----------------------------------------------

Nu har jag spelat rätt mycket med skärmen och kan intyga att det funkar bra. Det är ju inte riktigt som att spela med en CRT, som 'flyter' på lite mjukare - men det funkar bra.
Det är en omställning att spela på en stor 24" också.
CS:S funkar utmärkt i 1920x1200, med vertical sync på är det riktigt mjukt, när man kör utan vsync så blir det en det lite 'tearing' i bilderna, vilket man dock inte kan klandra skärmen för.
Half-life 2 är en ren njutning att spela. Helt rena rörelser även i mycket snabba sekvenser.
Bioshock flyter inte lika bra (känns en aning hackigt ibland), men det har nog mer med själva spelet (och min dator) att göra. Ska testa Crysis nästa vecka, då får vi se hur det funkar...

UPDATE: Crysis flyter på kanonbra.
------------------------------------------------------------------------
Efter en veckas användande:
Jag arbetar med foto och grafik, och jag är supernöjd med färger, skärpa och allt annat fortfarande.....
Jag kan tillägga att skärmen har Väldigt Bra Svärta.
Den är väldigt ljusstark också, så det första jag gjorde var att dra ner 'brightness' till 41%, vilket räcker och blir over för mig.

En annan sak jag glömt notera, är att skärmen 'känner av' ljuset i rummet och anpassar ljusstyrkan till det. Det är inget man alls märker av, utan är istället ett stort plus. (Skärmen känns 'likadan' hela tiden, medan min gamla CRT kändes för stark på kvällen, när alla andra ljus var borta pga kontrasten)

mer info kommer................

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Medlem

Eizo verkar göra grymt bra skärmar, det är synd att man inte vill/kan lägga ner så mycket pengar på en skärm bara.

Att Half-life 2 flyter på i en viss upplösning säger väl inte så mycket om skärmen egentligen?

Bra info i alla fall.

Permalänk

Ser intressant ut, man hade väl väntat att den inte skulle vara lika snabb som LG:n men visst funkar detta bra.
Otur de där med subpixeln. Betraktningsvinklarna ser ut att vara jättebra men vad hade man annars väntat sig av en Eizo med VA panel ?

Kanske lite mer omdöme om svärta,skärpa ? Kör lite test av graduationer eller gå in och kör ett gråskaletest på ex. http://tft.vanity.dk/ och berätta lite om hur skärmen gör ifrån sig där ?

Till Mjeauuu: Eizo har ju sänkt priserna ganska bra på sina skärmar nu i 22-24 tums segmentet (inte alla men några) vilket gör dem någorlunda prisvärda nu iaf. Håller med om att dem tar för mycket ibland men nu ser de ju ut att vara värt det. 7800 kr för en 24 tummare är inte farligt, med tanke på att man får kvalité.

Visa signatur

Core i7 8700K | 32GB RAM | MSI GTX 1080 Twin Frozr | Asus Xonar Essence STX | Fractal Design Define R6 |

Permalänk

Grymt nöjd även jag med denna skärm, det bästa är ju att man slipper backligt bleedingen som de flesta skärmar lider av...
Vad som gör mig lite irriterad är ju att trots att jag lägger in all mjukvara o program från medföljande skiva så står det ändå att jag har en Plug and Play-bildskärm (XP service pack2). Upplösningen är rätt, sköter all inställning ifrån knapparna på skärmen...kör med 5% ljusstyrka,45% kontrast,vittemperatur av,gamma 2,2, mättnad 0, färgton 0.

Bra Review förresten!!!

Visa signatur

AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 4Ghz // Gigabyte GA-890GPA-UD3H // Gigabyte Radeon AMD 6850 // Corsair Dominator DDR3 2x2GB PC12800 // Samsung SpinPoint F3 500GB // Corsair CMPSU-650TX 650W // Eizo FlexScan S2431W + NEC MultiSync LCD20WGX2 // Logitech Z-5400 // Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Julius
Grymt nöjd även jag med denna skärm, det bästa är ju att man slipper backligt bleedingen som de flesta skärmar lider av...
Vad som gör mig lite irriterad är ju att trots att jag lägger in all mjukvara o program från medföljande skiva så står det ändå att jag har en Plug and Play-bildskärm (XP service pack2). Upplösningen är rätt, sköter all inställning ifrån knapparna på skärmen...kör med 5% ljusstyrka,45% kontrast,vittemperatur av,gamma 2,2, mättnad 0, färgton 0.

Bra Review förresten!!!

Kan denna skärm köras i högre än 60hz ? Kan inte fatta varför så många 24" skärmar inte stödjer högre då det ju ska fungera med Dual Link DVI.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fusion_200
Kan denna skärm köras i högre än 60hz ? Kan inte fatta varför så många 24" skärmar inte stödjer högre då det ju ska fungera med Dual Link DVI.

Enligt 'windows monitor settings' är 60hz max.

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Medlem

Backlighten ser helt fantastisk ut tycker jag.
skulle gärna vilja se en bilp på den igång i dagsljus.

Visa signatur

AMD 939 X2 4600+ | asus A8N-VM CSM | TwinMOS 2*1024 DDR400 cl3 | Silverstone SG01 + Tagan easyconnect 430w | Creative SB live | WD160GB + WD200GB +WD MYBOOK ES 250GB | NEC DVD-brännare | Samsung 913b(TFT) + 753s(CRT) | WACOM Intuos3 a4 |

Permalänk
Medlem

När jag är rik skall jag också ta och köpa en Eizo skärm.

Permalänk

hej!
intressant tråd! Förutom Spel hur är skärmen när man ser på filmer?
testa HD filmer med 1080p upplösning

Visa signatur

Intel Core 2 Duo E6600@3.0GHz | Asus P5B Deluxe | Corsair XMS2 PC6400 4GB | XFX GeForce 8800GTX 630M 768MB GDDR3 |Seagate Barracuda 500GB NCQ 16MB SATA2 | Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA2 32MB 7200RPM | Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM |
Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty | Eizo 24'' S2431WK | iPower 600 Watt Extreme edition | Windows Vista Business 64 Bitar SP1

Permalänk

Har läst något om att skärmen är "kalibrerad" vad betyder det exakt? Vad är det som är kalibrerat och hur?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Goliath2000
hej!
intressant tråd! Förutom Spel hur är skärmen när man ser på filmer?
testa HD filmer med 1080p upplösning

Oj. Har ingen HD film. Får väl försöka hitta nån.....
Finns det några gratis HD-klipp man kan ladda ner på nätet?
EDIT: hittade lite trailers som jag ska tanka ner....

Citat:

Ursprungligen inskrivet av sommarlov
Har läst något om att skärmen är "kalibrerad" vad betyder det exakt? Vad är det som är kalibrerat och hur?

Färginställningarna framför allt.
Sen, det man betalar för som jag har fattat det (har bl.a. pratat med folk på Eizo), är att dom när dom köper in sina paneler i Japan (dom tillverkar dom inte själva) så kollar dom vilka paneler som är bra och väljer bort sådana som inte är bra. Sen har dom ju bra pixelgaranti och garanti på 5 år, vilket är sjysst.

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk

har en till fråga! Finns det butiker här i sthlm som säljer just den här skärmen? Jag vill så gärna se skärmen i verkligheten innan jag beställer via webben!

Visa signatur

Intel Core 2 Duo E6600@3.0GHz | Asus P5B Deluxe | Corsair XMS2 PC6400 4GB | XFX GeForce 8800GTX 630M 768MB GDDR3 |Seagate Barracuda 500GB NCQ 16MB SATA2 | Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA2 32MB 7200RPM | Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM |
Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty | Eizo 24'' S2431WK | iPower 600 Watt Extreme edition | Windows Vista Business 64 Bitar SP1

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Goliath2000
har en till fråga! Finns det butiker här i sthlm som säljer just den här skärmen? Jag vill så gärna se skärmen i verkligheten innan jag beställer via webben!

Tror inte att någon butik har den framme. Men ring till Eizo i Upplands Väsby och fråga om du får titta förbi och kolla. Det borde väl inte vara något problem.

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Manhog
Färginställningarna framför allt.
Sen, det man betalar för som jag har fattat det (har bl.a. pratat med folk på Eizo), är att dom när dom köper in sina paneler i Japan (dom tillverkar dom inte själva) så kollar dom vilka paneler som är bra och väljer bort sådana som inte är bra. Sen har dom ju bra pixelgaranti och garanti på 5 år, vilket är sjysst.

Tack och bock!

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Manhog
Tror inte att någon butik har den framme. Men ring till Eizo i Upplands Väsby och fråga om du får titta förbi och kolla. Det borde väl inte vara något problem.

ohh okay! det ska jag göra!! Men du får undertiden komma med fler kommentarer om den här skärmen!

De är ju trots allt mycket pengar man lägger ut! vill inte bli besviken! för jag vill ha skärmen till film och spel också!

Visa signatur

Intel Core 2 Duo E6600@3.0GHz | Asus P5B Deluxe | Corsair XMS2 PC6400 4GB | XFX GeForce 8800GTX 630M 768MB GDDR3 |Seagate Barracuda 500GB NCQ 16MB SATA2 | Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA2 32MB 7200RPM | Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM |
Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty | Eizo 24'' S2431WK | iPower 600 Watt Extreme edition | Windows Vista Business 64 Bitar SP1

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Goliath2000
ohh okay! det ska jag göra!! Men du får undertiden komma med fler kommentarer om den här skärmen!

De är ju trots allt mycket pengar man lägger ut! vill inte bli besviken! för jag vill ha skärmen till film och spel också!

En viktig grej för mig är ju att den klarar 50hz eller 48hz ordentligt så att panoreringar i filmer och serier blir så mjuka som möjligt.

Vore kul om nån kunde testa med powerstrip och göra några custom resolutions.

Min gamla 17" Hitachi TFT klarar 48hz och 50hz utan problem dock gjorde inte LG L245WP-BN det på ett bra sätt. I 1920x1200 så skippade den 2-3 frames i sekunden. Däremot i 1920x1080 fungerade 50hz läget perfekt. Dock var det drygt att hoppa imellan hela tiden då skärmen inte kom ihåg 1:1 pixelinställningen så man fick alltid ställa in det manuellt vilket var riktigt dåligt.

Helt oförklarligt varför inte den skärmen klarade 50hz i 1920x1200 finns ju inget som ska begränsa den möjligheten tycker man.

Hoppas Eizon är bättre på det.

Permalänk

så hur upplever du skärmen fusion_200?

rekommenderar du den här skärmen för spel?
Spelar du spel ens? t.ex crysis som har grym grafik... har du testat liknade spel med den här skärmen?

Visa signatur

Intel Core 2 Duo E6600@3.0GHz | Asus P5B Deluxe | Corsair XMS2 PC6400 4GB | XFX GeForce 8800GTX 630M 768MB GDDR3 |Seagate Barracuda 500GB NCQ 16MB SATA2 | Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA2 32MB 7200RPM | Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM |
Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty | Eizo 24'' S2431WK | iPower 600 Watt Extreme edition | Windows Vista Business 64 Bitar SP1

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Goliath2000
så hur upplever du skärmen fusion_200?

rekommenderar du den här skärmen för spel?
Spelar du spel ens? t.ex crysis som har grym grafik... har du testat liknade spel med den här skärmen?

Jag har inte Eizo skärm och jag har skickat tillbaka LG skärmen pga av att det knäppte och knakade i den.

Jag undrade bara om nån testat 50hz på Eizon 1920x1200 genom powerstrip.

Permalänk
Medlem

Nu har jag testar att spela Bioshock, CS:S och HL2 - och det funkar asbra.

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Manhog
Nu har jag testar att spela Bioshock, CS:S och HL2 - och det funkar asbra.

härligt nu blir man ännu mer sugen på att köpa den här skärmen
så du får Ingen eftersläpning i spel med andra ord

testa gärna fler spel! bil spel eller spel som har snabba rörelser för att se om skärmen hänger med

Visa signatur

Intel Core 2 Duo E6600@3.0GHz | Asus P5B Deluxe | Corsair XMS2 PC6400 4GB | XFX GeForce 8800GTX 630M 768MB GDDR3 |Seagate Barracuda 500GB NCQ 16MB SATA2 | Seagate Barracuda ES.2 1TB SATA2 32MB 7200RPM | Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM |
Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty | Eizo 24'' S2431WK | iPower 600 Watt Extreme edition | Windows Vista Business 64 Bitar SP1

Permalänk
Medlem

Spelade CS dagligen i några år, så jag är van vid snabba shooters - men jag vet inte om jag är jättekräsen. Hursomhelst tycker jag det funkar utmärkt att spela CS med den här skärmen. Men jag ska testa mer seriöst ordentligt senare idag så får jag se om det omdömet står sig för lite riktig action......

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Hedersmedlem

Synd att dom medvetet gjorde skärmen så ful bara då man tappar minst 10% spel prestanda på det...Fast produktiviteten går upp ca 20% dock.

Visa signatur

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM

Permalänk
Medlem

ful? jag skulle lugnt säga att det är den snyggaste skärmen på marknaden

Visa signatur

AMD 939 X2 4600+ | asus A8N-VM CSM | TwinMOS 2*1024 DDR400 cl3 | Silverstone SG01 + Tagan easyconnect 430w | Creative SB live | WD160GB + WD200GB +WD MYBOOK ES 250GB | NEC DVD-brännare | Samsung 913b(TFT) + 753s(CRT) | WACOM Intuos3 a4 |

Permalänk
Medlem

Köpt den direkt från EIZO för 6813? Antar att du menar 7813 eller har dom höjt den?

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av joniz
Köpt den direkt från EIZO för 6813? Antar att du menar 7813 eller har dom höjt den?

Mellan den 14/12-16/12 var det extra pris på några modeller av 22" och 24" skärmar, därav 6813:-

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andersj
Mellan den 14/12-16/12 var det extra pris på några modeller av 22" och 24" skärmar, därav 6813:-

Just det

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Manhog
Just det

Dooh!

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av joniz
Dooh!

Yes, Sir! Men nu finns den tydligen till det sjuka priset 6.244!
http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1246863

Visa signatur

EIZO S2431W - mini review http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=7...
Antec Solo / Intel i5 3570K, Noctua NH-U12F/ Asus p8z77-v lx/ Corsair Vengeance 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz / ASUS GeForce GTX 660 2GB DirectCU II / Corsair HX520W / Samsung 840 Pro Series SSD 256GB /2x WD SE16 1TB / / 24" Eizo FlexScan S2431W

Permalänk
Medlem

och... får inte vi sweclockare rabatt där oxå (någon får ta och maila dem om att det verkligen är rätt.. låter knepigt.)

Visa signatur

AMD 939 X2 4600+ | asus A8N-VM CSM | TwinMOS 2*1024 DDR400 cl3 | Silverstone SG01 + Tagan easyconnect 430w | Creative SB live | WD160GB + WD200GB +WD MYBOOK ES 250GB | NEC DVD-brännare | Samsung 913b(TFT) + 753s(CRT) | WACOM Intuos3 a4 |

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wilwarin
och... får inte vi sweclockare rabatt där oxå (någon får ta och maila dem om att det verkligen är rätt.. låter knepigt.)

Äh, risken är ju att det är fel och de höjer på en gång då. Bättre att beställa och hoppas att det går igenom. Är ju inte så att de säljer den för 600kr eller så, då hade de aldrig godkänt ordern.
En tusenlapp hit eller dit däremot, på ett pris av 7-8000.

Visa signatur

««« »»»