Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tranås
Registrerad
Jan 2009

AA problem i Bfbc2

Tjenare!
Laddade hem catalyst 11.3 igår kväll och vet ej riktigt om det var då problemet började men jag har aldrig haft problem med bfbc2 innan.
Går jag över 1x på AA så försvinner vattnet och går jag över 2x eller 4x så får jag svarta blinkande fläckar över hela skärmen.
Brukar vanligtvis köra hälften av inställningarna på low och andra halvan på medium samt 4x AA och 16x AF för att få det helt laggfritt men nu kan jag köra allt på high laggfritt men AA vill inte funka.
Testade att byta tillbaka till catalyst 11.2 men samma problem!

Säg till om ni behöver mer info!

Specs:
OS:Vista 32bit sp2
Grafik: Radeon hd 4890 1gb xt klockad
Prolle: Intel e8500 klockad till 3.9Ghz
Ram: 4Gb corsair dominator ram-minne 1066Mhz
Nätagg: Corsair 750w

Får runt 16,5k i 3dmark06
Lirar jämt med 1920x1080

CPU=Intel E8500@ 4.18ghz(Cooler Master Hyper 212)| MOBO=ASUS P5Q-E P45|VIDEO=XFX radeon HD 4890 XT 990mhz|RAM=4Gb Corsair Dominator 1066mhz|500GB 32Mb WD|powersupply Corsair 750W|

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2002

Har ungefär samma problem med cat 11.2!!
Kan inte sätta på AA utan att få stora svarta pixlar över skärmen!

[Antec Sonata III - Antec 500w] - [Intel E8500 3,16Ghz] - [Asus P5Q Pro] - [Gainward HD-4850 512MB GS] - [6gb Corsair TWIN2X 6400C4DHX CL4] - [Intel 730 240GB] - [Seagate 3TB ST3000DM001] - [WD Black 1TB WD1001] - [Seagate 500GB ST3500413AS] - [Seagate 320GB ST3320620A] - [Creative Sound Blaster Live 5.1] - [Logitech Z-906] - [Samsung SyncMaster SyncMaster 2232BW]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2004

Känd bugg i BFBC2 att AA ger massiva artifacts tillsammans med HBAO för ATI-kort tyvärr. Stäng av HBAO och AA så ska det försvinna.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
E_tuna
Registrerad
Jul 2006

Visst är det kanske ett känd problem men jag har faktiskt inte det problemet alls. Kör alla fyra grafikinställningar på HIGH 1920 X 1200 samt 4X AA, 16AF och HBAO avstängt, får runt 65fps i snitt vilket funkar helt bra för mig.

Testade nyss med HBAO och jag såg inga problem som har med blinkande svarta prickar att göra och vattnet är också som det ska se ut.

Kör på CCC 11.4 Preview dock.

[ Intel Core I7 930 4.2GHz HT på ] - [ Corsair Dominator GT 12GB DDR III 2000Mhz CL9-10-0-27 2N ] - [ ASUS P6DX58 Premium ] - [ MSI Gaming 4G GTX 970 - [ Creative SB X-FI Fatal1ty Pro ] - [ 1TB-750-500-Intel 80 G2 SSD] - [ Corsiar AX860 ] - [ Logitech Z530 ] - [ Antec P182SE ] - [ ASUS PA246Q ] - [ LG Blu-Ray Burner ] - [ Windows 7 64 Ultimate Swe ] - [Acer Aspire 8920G]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åseda
Registrerad
Maj 2011

Antec 300, PSU 680w, Intel quad 8200 2,8ghz, gigabyte p45, 4gb cruciall ram, sapphire 6950 2gb dirt edition,samsung ssd 840 120bg WD500gb, benq 24" fullhd.