Bytte olika komponenter i datorn blev problem.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
borlänge
Registrerad
Maj 2011

Bytte olika komponenter i datorn blev problem.

Jag har alltså nyligen bytt mitt ram minne och hårddisk samt att jag har bytt operativsystem till w7 från XP , Jag använder min dator för att spela, Så jag vill att datorn ska fungera perfekt, Det har alltså börjat fps droppa och jag undrar vad felet kan vara.

moderkort : Gigabyte GA-73PVM-S2H
grafikkort : Sparkle Nvidia Geforce 9800 GT
ram : Corsair 4GB DDR2 XMS2 PC6400 800MHZ (2X2GB)
processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @2.80GHz
hårddisk : western digital CAVIAR GREEN 2TB SATA/300 64MB operativsystem : Windows 7 64bit
nätagg : Delta 300W
Jag har funderat om det kan vara så att mitt nätagg inte är tillräckligt bra för dessa komponenter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av Senorita:

Jag har alltså nyligen bytt mitt ram minne och hårddisk samt att jag har bytt operativsystem till w7 från XP , Jag använder min dator för att spela, Så jag vill att datorn ska fungera perfekt, Det har alltså börjat fps droppa och jag undrar vad felet kan vara.

moderkort : Gigabyte GA-73PVM-S2H
grafikkort : Sparkle Nvidia Geforce 9800 GT
ram : Corsair 4GB DDR2 XMS2 PC6400 800MHZ (2X2GB)
processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @2.80GHz
hårddisk : western digital CAVIAR GREEN 2TB SATA/300 64MB operativsystem : Windows 7 64bit
nätagg : Delta 300W
Jag har funderat om det kan vara så att mitt nätagg inte är tillräckligt bra för dessa komponenter.

Ditt nätagg ser väldigt klent ut för dina komponenter. Har för mig 9800 är ganska strömhungrigt?

Det kan även vara grafiken som börjar ge sig.
Alt, nätagg

Mvh

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / ASUS GTX970+ MSI GTX970 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR BORTA

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlskrona
Registrerad
Feb 2007
Skrivet av LoTex94:

Ditt nätagg ser väldigt klent ut för dina komponenter. Har för mig 9800 är ganska strömhungrigt?

Det kan även vara grafiken som börjar ge sig.
Alt, nätagg

Mvh

låter vettigt.

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Nov 2009

Vrf bytte du till xp?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Mar 2006

och som dom sa innan... är nog ditt nätagg som är en aning klen.. du skulle nog behöva ett typ 450w eller högre

Skrivet av Terihan:

Vrf bytte du till xp?

läs igen ^^

here we go!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Nov 2009
Skrivet av norrby89:

och som dom sa innan... är nog ditt nätagg som är en aning klen.. du skulle nog behöva ett typ 450w eller högre

läs igen ^^

hehe bra att du andra de, nytt nätagg är nog rätt sak åt göra

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
borlänge
Registrerad
Maj 2011

ok