Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
NJURUNDA
Registrerad
Apr 2010

FPS problem bl.a.

Hejsan swec!
Vänder mig nu till er för att jag behöver proffs hjälp! Och alla vet ju att det är här dom MOGNA proffsen befinner sig.

Iallafall så har jag lite problem med min dator.
Problemet är att t.ex. Star Craft 2 åker enda ner till ungefär 5fps när i halvstora fighter, alltså när det är fler units som visas på skärmen. Och jag har märkt av smålagg i streams och youtube filmer.
Det började med att jag hade så när jag körde Windows Vista(med alla visual effects av och vista basic istället för vista aero + 1024x768 upplösning och med windows classic utseende), så jag tänkte 'äsch! jag formaterar om med windows 7 på samma gång. Installerade om till windows 7, har nu slagit av alla visual effects, kör på 1024x768 med windows classic utseende, jag ser till att ha alla onödiga processer(som jag är 100% säker på att det inte är något viktigt) avslaget och jag kör alla spel på lägsta möjliga grafik, ändå får jag det här lagget.
Lagget får jag i SC2, Brink, Battlefield bad company 2, pytte lite någon gång ibland i Heroes of Newerth och likaså CS:Source

Jag har en köpes dator och jag har övervägt att köpa lite nya delar men man vill ju inte köpa ALLTING nytt och man egentligen bara behövde någon eller några vissa komponenter. Så jag tänkte kika med er då om ni kanske ser något uppenbart eller har några övriga tips?

Jag kör alltså på windows7 64-bit
Moderkortet: http://cgi.ebay.com/Foxconn-RS740M03...-/130456816920
Processorn: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=605476
Grafik-kort: http://www.bjorn3d.com/articles/ASUS_ENGT240_1GB_DDR3_Video_C...
RAM: 4.00 GB (vet ej vad det är för "modell" eller vad man skulle kalla det, men det är corsair iallafall)
PSU: Zalman 360w

hojta till om ni behöver någon mer information! Vore oerhört tacksam för vilken form av hjälp eller tips som helst!