Bästa grafikkortskylaren till mitt Sparkle GeForce GTX 470

Permalänk
Medlem

Bästa grafikkortskylaren till mitt Sparkle GeForce GTX 470

Hej

Jag har då ett Sparkle GeForce GTX 470 som jag köpte för ganska exakt ett år sen. Tror de höga temperaturerna som kan åstadkomma vid load är ett rätt så känt problem för det här grafikkortet, då jag läst runt lite och har en kompis med samma "problem".

När jag spelar så ökar tempsen till typ 90° och det låter typ som systemet håller på att explodera nu för tiden. Varmluft blåser ut från toppfläktarna och låter som man är i ett maskinrum. Har inte varit direkt ett problem för mig, tills spel ibland kan stängas av vid överhettning. Jag gillar prestandan som mitt grafikkort bidrar med och vill helst inte att det ska brinna upp.

Jag ska köpa en grafikkortskylare har jag bestämt. Tyvärr är kylning min svaga sida, så jag behöver lite hjälp. Jag vill ha en bra kylare som passar mitt grafikkort och gärna är tyst. Skulle uppskatta om kylaren finns på inet.

Här är mitt grafikkort, https://www.inet.se/artikel/5408839/sparkle-geforce-gtx-470-1...

Värt att nämna är väl att jag inte har någon vattenkylning, så ge inte förslag på någon vattenkylare.
Tack i förhand.

Permalänk
Medlem

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=808484&o=inkfrakt
eller
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=720365

ta helst den översta om du har plats och sidofläktar som blåser på grafikkortet blir tystare och svalare räcker med T ex 140 mm som går i 700 rpm

Visa signatur

Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk Max, 2x8 gb kingston reaper 3200 mhz Gigabyte GTX 1660 Super OC och nätagg be quiet 700w SSD: 120 gb pny cs 900, Kingston Fury 1 tb, wd blue ssd 500gb

Permalänk
Medlem

Har ett R2-chassi där jag har en Fractal Design Silent-fläkt på sidan. Vet inte om den gör så mycket, men låter den nedersta kylaren för mycket eller? Den ser rejälare ut i alla fall.

Permalänk
Avstängd

zalman vf3000 så kan du även klocka skiten ur ditt 470

Skickades från m.sweclockers.com