Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

Schyte Kaze Master Pro problem

Hejsan har problem med mitt kaze master när jag kopplat in det till datorn med 4pin kontakten så å lyser det bara 6 röda sträck över skärmen får inte fram några siffror ja kan reglera fläktarna jag kopplar in men ser inget på skärmen nån som vet hur man löser detta? MVH Andreas

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Jan 2008

Kräver den drivrutiner?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

nej det gör den inte

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Oskarshamn
Registrerad
Jul 2009

kolla så alla sladdarna sitter fast i molex uttaget då de lätt lossnar där.

Fractal Design Tesla 650W 80+ > Asus P8Z77-I Deluxe > BitFenix Prodigy (Vit) > Intel Core i7 2700K > Crucial 16GB 1600MHz > Scythe Mugen III > Gigabyte GTX 660 > 640GB WDB > 120GB OCZ Agility 3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

har kollat dem sitter

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

ingen som vet ? då blir det väll att skicka tillbaka till inet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2004

Förväntar du dig att något som bara är kopplat på Molex ska visa något på din skärm så tror jag nog du fått något om bakfoten...

PC:

| i5 2500K @4.8GHz + Corsair H70 + 2x Scythe GT 1450rpm |
| ASUS P8P67 Pro B3 | 2x GTX580 3GB SLI @900/1800/2004 |
|2x 4GB Corsair Dominator GT @2133MHz | Corsair AX1200 |
| CM HAF 932 | Dell U2711 | 120GB Corsair Force 3 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

det stog att den skulle bara kopplas in med molex sen koppla in fläktarna vilket jag gjorde finns heller inga andra kontakter ..

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

och jag menar intte dataskärmen utan displayen på fläktkontrollern..

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2004

Om displayen inte visar något och manualen inte specificerar att något måste göras för att displayen ska visa något så är den med största sannolikhet trasig.

PC:

| i5 2500K @4.8GHz + Corsair H70 + 2x Scythe GT 1450rpm |
| ASUS P8P67 Pro B3 | 2x GTX580 3GB SLI @900/1800/2004 |
|2x 4GB Corsair Dominator GT @2133MHz | Corsair AX1200 |
| CM HAF 932 | Dell U2711 | 120GB Corsair Force 3 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

precis

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Jul 2011

de löste sig skruva ner den och såg att där va en kontakt som va böjd så jag böjde tillbaka och nu funkar den som den ska:)