Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
hedemora
Registrerad
Maj 2007

Hjälp med värden efter klock @ E4500

Hej gubbar! Nu var det ett väldigt tag sen jag ens var inne på SweC men på något vis hittade jag hit för att ta reda på fakta om klockning.

Har en pc med en c2d E4500 som sitter på en MSI P35 Neo och två st Crucial(?) DDR2 2x1g, har dock förtappat hastigeten, skulle dock tippa på 333mhz!
Läste runt och förstod att man ska ändra fsb hastigheten samt vcore, så jag startade om och började dona.

Ändrade vcore från 1.3v till 1.4v, sen fsb'n från 200(tror jag..) till 210. Det verkade ju funka och tempsen var bra så bestämde mig för att pressa den lite till.
Rebootade och ändrade fsb'n till 220 och det verkade ju också funka, tempsen var bra.
Problemet kom efter jag startat HoN, gått in i ett game och spelar. Märker att när jag får fryslagg i 5-6 sekunder när jag tar upp shoppen. Vet inte vart det kom ifrån men det var inte så innan så antog att det hade något att göra med mina klockningar.
Stängde av datorn och drog ner på fsb'n men behöll vcore(vet inte varför, mina instinkter sa att det var nice..) så reboot och samma delay i HoN.

Sitter här som ett fån och behöver råd utav en erfaren, att kolla på mina värden och se vad som kan göras om och vad jag Inte ska pilla på!!

Edit:
Original värden
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e4e8894b375a_DSC00129.jpg
bild efter senaste klocken!
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e4e882bd007c_DSC00128.jpg
Även en CPU-Z print(nuvarande original värden)
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e4e88d7a7807_cpuz.JPG
Mvh

Intel E4500 2.2GHz @ 2675Mhz | MSI P36 neo | Crucial DDR2 PC5300 2Gig | Ati Radeon HD5670 | Seagate Barracuda 250 Gig + Samsung ?? 1tb

Ja, jag är virrig som fan.