Tejp eller lim som fungerar som kylpasta?

Permalänk
Medlem

Tejp eller lim som fungerar som kylpasta?

Hej, jag har ett kit med kylflänsar till minnen på mitt Radeon X1900XT. Lite likt det här paketet: http://www.inet.se/artikel/5321754/arctic-cooling-accelero-xt... fast från Thermalright.
Dessa kylflänsar är självhäftande, bara det att nu tycks den självhäftande tejpen (eller vad det nu är) ha gett upp så att de en och en ramlar bort.

Finns det något ni kan rekommendera som jag kan använda för att återigen fästa kylflänsarna och då givetvis med fortsatt bra kylningsförmåga?

Hade kylpasta som var ett lim tidigare men den var lite läbbig då den fäste så bra att man inte fick bort flänsarna efter limning utan att trasha kortet d.v.s. gjorde man fel så fick man leva med det eller köpa nytt. Så kanske något mellanting mellan det som sitter på flänsarna nu (som inte fungerar) och mördarpastan?

Tusen tack for alla tips, mvh /Pontus

Visa signatur

För länge sedan hade jag tydligen: Mac Book Pro 13" & Athlon 64 X2 4200+, Asus A8N32-SLI Deluxe, Corsair 3GB TwinX DDR 400, 2x Raid 0 Seagate Barracuda 160GB:s SATA, GeCube Radeon x1900xt , Nec ND-3500, Audigy2 Platinum, Cooler Master ATC-201 m.m.

Permalänk