Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

fel monterad khuler 620?

Hej det är så att jag misstänker att kylaren sitter fel monterade i min burk. Kör i5 2500k @ 4.3 vcore 1.3. Körde prime95 och såg att tempen ligger runt 72-80c är detta normalt?. Nej har ingen pnp eller bytt fläkt.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Aug 2002

låter aningen högt ja, testa att montera om den?

i7 6700k - msi gaming m7 - 32gb 3200mhz ddr4 - asus strix 1080 - 950 pro 250gb - 850 evo 250gb - 840 evo 250gb - mx100 256bg x2 - corsair force 3 120gb - wd 3tb - evga supernova g2 1000w - asus pg279q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ligger i norr
Registrerad
Nov 2007

hur mäter du tempen?

Fo3

Father of love and Father of rain.... Father of loneliness and pain-
(Manfred Mann's Earth Band)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Hwmonitor? O ibland visar trial på ngn core wtf

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

Har en khuler 920 och en i5 2500k @ 4.7Ghz 1.33V ligger på 65-67 vid max cpu belastning med Prime95 och runt 27 grader på idle.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Kanske få skruva loss den o kika lite eller vad tycker ni ? Sen undrar jag varför hwmonitor visar trial på någon/några cores??

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skellefteå
Registrerad
Jan 2009

Har du lagt på kylpastan själv eller sitter det förmonterat på det? Vet inte hur det är med khuler, annars ett vanligt fel många gör är att ta för mycket kylpasta.

AMD FX 9590 Kyls med vatten || ASUS Formula Z || Corsair 32 GB 2400MHz Vengence Pro || Samsung 840 pro || 2xIntel x25-M G2 SSD raid 0 || AMD Asus 290 || Fractal Design Newton R2 1000W || Corsair 540 air ||

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2004
Skrivet av kazaf13:

Kanske få skruva loss den o kika lite eller vad tycker ni ? Sen undrar jag varför hwmonitor visar trial på någon/några cores??

Skickades från m.sweclockers.com

Var laddade du ner hwmonitor?

PC:

| i5 2500K @4.8GHz + Corsair H70 + 2x Scythe GT 1450rpm |
| ASUS P8P67 Pro B3 | 2x GTX580 3GB SLI @900/1800/2004 |
|2x 4GB Corsair Dominator GT @2133MHz | Corsair AX1200 |
| CM HAF 932 | Dell U2711 | 120GB Corsair Force 3 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011
Skrivet av yorii:

Var laddade du ner hwmonitor?

Laddade ner den via forumet av gratis Windows mjukvara eller vad den nu heter syns inte i mobilen

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2004
Skrivet av kazaf13:

Laddade ner den via forumet av gratis Windows mjukvara eller vad den nu heter syns inte i mobilen

Skickades från m.sweclockers.com

wut?
dra ner den här istället: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

PC:

| i5 2500K @4.8GHz + Corsair H70 + 2x Scythe GT 1450rpm |
| ASUS P8P67 Pro B3 | 2x GTX580 3GB SLI @900/1800/2004 |
|2x 4GB Corsair Dominator GT @2133MHz | Corsair AX1200 |
| CM HAF 932 | Dell U2711 | 120GB Corsair Force 3 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011
Skrivet av yorii:

jag laddade därifrån

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
~/
Registrerad
Sep 2010

Vad har du för chassi och övriga komponenter?

Primär dator: XPS 15, 6700HQ, 16GB, 512GB SSD, FHD (Arch WM:i3)
Remote Server: Xeon D-1531, 32GB, 256 x 2 SSD (Proxmox)
Lokal Server: R610 2x Xeon X5650, 32GB, 2x 256GB SSD + 4x 1TB HDD (Proxmox)
Spel Dator: 4690K, 8GB, GTX 670, 120GB SSD + 3TB HDD (Spyware 10)
Nätverk: pfSense, HP 1910 24G, Unifi AP-AC PRO

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011
Skrivet av upl8447:

Vad har du för chassi och övriga komponenter?

Fractical Arc
Asus p67 pro
Corsair 8 gb ram
Gigabyte 6950 1gb gpu
M4 ssd+ Samsung 1tv hdd
Corsair 650 natagg

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

har nu sänkt vcore till 1.28 tempen ligger runt 70 max 74 efter 4h prime95 test....käns fortfarande som att det är något som inte stämmer

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gefle
Registrerad
Jul 2009

Har du skruvat fast blocket tillräckligt?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011
Skrivet av Adam7125:

Har du skruvat fast blocket tillräckligt?

Japp känns så iaf

Skickades från m.sweclockers.com