Antec Kühler 620 låter konstigt (med ljudfil)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001

Antec Kühler 620 låter konstigt (med ljudfil)

Tjena,

Jag monterade ihop en dator i veckan och tror att det är nått knepigt med kylaren.
Pumpen "knastrar" ganska högt. Jag hör det tydligt på 3 meters håll från ett stängt Fractal R2 chassi.
Det är första gången jag lyssnar på en pump till en vattenkylning, men man har ju haft akvarium...:)

Jag slänger med en ljudfil som ni kan lyssna på, den är inspelad precis vid pumpen.

Mina temps efter lite användning ser normala ut?

Thoughts?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av Leandr:

Tjena,

Jag monterade ihop en dator i veckan och tror att det är nått knepigt med kylaren.
Pumpen "knastrar" ganska högt. Jag hör det tydligt på 3 meters håll från ett stängt Fractal R2 chassi.
Det är första gången jag lyssnar på en pump till en vattenkylning, men man har ju haft akvarium...:)

Jag slänger med en ljudfil som ni kan lyssna på, den är inspelad precis vid pumpen.

Mina temps efter lite användning ser normala ut?
http://leandr.se/public/hwmonitor_01.JPG?_cache=1315032110

Thoughts?

Stäng av fläktkontrollen i BIOS. Det är din pump som går vid ungefär 5 vilt vilket inte är helt sådär jätte bra

Se till att den får 12 volt så ska du se att det blir bättre (hade samma problem när jag bytte moderkort, blev rätt skraj först men sen såg jag att fläktkontrollen va på, stängde av och sen funkade den perfekt )

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / ASUS GTX970+ MSI GTX970 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR BORTA

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av SuperSverker:

Stäng av fläktkontrollen i BIOS. Det är din pump som går vid ungefär 5 vilt vilket inte är helt sådär jätte bra

Se till att den får 12 volt så ska du se att det blir bättre (hade samma problem när jag bytte moderkort, blev rätt skraj först men sen såg jag att fläktkontrollen va på, stängde av och sen funkade den perfekt )

Alright, då ska vi se.
Jag kopplade in den i Fractals fan controller och drog på max.
Men tycker fortfarande den knastrar lite.
Jag testade att byta till CPU-fan efter att ha stängt av den controllern i BIOS.
Jag hör ingen skillnad på om den sitter i Fractals fan controller eller i CPU-fan så dom borde ge samma volt.

Jag försökte googla lite för att se om Fractals fan controller ger 12 volt när man drar på max, men hittar inget.
Finns det någon mjukvara som kan visa mig hur många volt moderkortets fläktkontakter ger mig?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av Leandr:

Alright, då ska vi se.
Jag kopplade in den i Fractals fan controller och drog på max.
Men tycker fortfarande den knastrar lite.
Jag testade att byta till CPU-fan efter att ha stängt av den controllern i BIOS.
Jag hör ingen skillnad på om den sitter i Fractals fan controller eller i CPU-fan så dom borde ge samma volt.

Jag försökte googla lite för att se om Fractals fan controller ger 12 volt när man drar på max, men hittar inget.
Finns det någon mjukvara som kan visa mig hur många volt moderkortets fläktkontakter ger mig?

Sätt den i CPU (inte i fläktkontrollen (varför skulle du vilja styra pumpen för..?)) och låt den vara där en stund, det tar lite tid för den att "funka till 100%". Se till att du inte har automatisk fläktstyrning i BIOS

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / ASUS GTX970+ MSI GTX970 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR BORTA

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av SuperSverker:

Sätt den i CPU (inte i fläktkontrollen (varför skulle du vilja styra pumpen för..?)) och låt den vara där en stund, det tar lite tid för den att "funka till 100%". Se till att du inte har automatisk fläktstyrning i BIOS

Nu läste du nog mitt inlägg lite snabbt.
Jag skrev att jag hade stängt av automatiskt fläktstyrning för CPU-fan i BIOS, och att jag testade den där i.
Jag skrev också att jag testade i en fläktcontroller på MAX, vilket borde ge 12 volt.
Men att den ändå knastrar.

Så min fråga var om man kunde kolla om CPU-fan verkligen ger 12 volt.
Eller om någon visste hur mycket Fractals fläktcontroller ger, då det får samma effekt oavsett var jag har den.

Hur som helst, jag spelade in en ny ljudfil när den sitter i CPU-fan.
Inspelat på samma ställe och visst låter den mindre, men jag tycker fortfarande den låter mycket.
Men du/ni som har en kanske kan lyssna hur era låter i jämförelse?

Ljudfil för pumpen i CPU-fan med fläktstyrning off.
Inspelningen är gjord några cm från den inne i chassit.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
kyrkhult
Registrerad
Sep 2004

förmodligen är din impeller kass reklamera!
hade akvariepumpar som lät så bytte impellern o den blev tyst igen!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av Leandr:

Nu läste du nog mitt inlägg lite snabbt.
Jag skrev att jag hade stängt av automatiskt fläktstyrning för CPU-fan i BIOS, och att jag testade den där i.
Jag skrev också att jag testade i en fläktcontroller på MAX, vilket borde ge 12 volt.
Men att den ändå knastrar.

Så min fråga var om man kunde kolla om CPU-fan verkligen ger 12 volt.
Eller om någon visste hur mycket Fractals fläktcontroller ger, då det får samma effekt oavsett var jag har den.

Hur som helst, jag spelade in en ny ljudfil när den sitter i CPU-fan.
Inspelat på samma ställe och visst låter den mindre, men jag tycker fortfarande den låter mycket.
Men du/ni som har en kanske kan lyssna hur era låter i jämförelse?

Ljudfil för pumpen i CPU-fan med fläktstyrning off.
Inspelningen är gjord några cm från den inne i chassit.

Hmm...nae jag vet inte, min har låtit precis likadant, men då hade jag fjäktstyrning på och när jag stängde av den så blev den bra igen...slut på idéer

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / ASUS GTX970+ MSI GTX970 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR BORTA

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

Jag har samma problem när min burk står upp, när den ligger ned så är den i princip ljudlös. Någon som vet varför?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Dec 2004

Kan det vara luft i systemet som låter?

Har samma system sen ett par dagar tillbaka och är supernöjd, men förra hardcorevattenkylningen man hade lät som fan när man hade luft i systemet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001

Två intresanta svar. Jag skall testa lite olika vinklar på burken i morgon.
Kan ju mycket väl vara luft som hamnar på bra eller dåliga ställen beroende på hur kylaren lutar.

Hur har ni monterat radiatorn och blocket? Slangarna på min radiator sitter närmst chassits tak.
Och blocket sitter med slangarna ner, så texten är vågrät.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2009

Fick du ordning på det, eller va det bara att byta?

| Asus Sabertooth P67 | Intel i7 2600K @ 3.4 GHz | Corsair H80 - Pull |
| 2*4GB Corsair XMS3 - 1600 MHz | Asus GTX 660ti 2GB DirectCUII OC | Gainward GTX 660ti 2GB |
| Sandisk Extreme 120GB - System |OCZ Agility 3 60GB + OCZ Vertex 2 60GB linked @120 GB|
| P182B något moddat | Corsair HCG 520W |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
GBG
Registrerad
Aug 2007

Hej!
Jag har haft samma problem, såg en video på youtube om en som har samma problem, en nisse svarade "turn the cpu cooler around so the logo is turned upright"

jag gjorde likadant, oljudet slutade!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av hemligsomfan:

Fick du ordning på det, eller va det bara att byta?

Har inte hunnit testa än, Diablo 3 betan F&F släpptes ju så fastnade lite lätt framför streams.
Snurra den ett halvt varv på blocket kanske är en lösning.
Skall väg över helgen, med på måndag eller tisdag nästa vecka skall jag se om jag kan lösa det.

Återkommer med resultat.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2009

Hur har det gått? Har du hunnit testa ännu?

| Asus Sabertooth P67 | Intel i7 2600K @ 3.4 GHz | Corsair H80 - Pull |
| 2*4GB Corsair XMS3 - 1600 MHz | Asus GTX 660ti 2GB DirectCUII OC | Gainward GTX 660ti 2GB |
| Sandisk Extreme 120GB - System |OCZ Agility 3 60GB + OCZ Vertex 2 60GB linked @120 GB|
| P182B något moddat | Corsair HCG 520W |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falkenberg
Registrerad
Sep 2003

Har precis samma fel. Funkade igår när jag satte ihop datorn, men idag började den knastra.
Första jag gjorde var att stänga av QFAN, funkade som sagt i en dag. Sen prövade jag att vända på radiator och vända på pumpen.

Nu har jag skickat in den till Inet och funderar på att lägga till lite pengar och ta Corsair H80 istället. Många som har problem med Antec Kuhler kylarna.

Asus P8Z68-V | i5 2500k | Corsair H80 | MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II | 8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz | Corsair HX 750W | Corsair Carbide 500R White | Crucial M4 128GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av hemligsomfan:

Hur har det gått? Har du hunnit testa ännu?

Yes, nu har jag testat!
Och det har inte gått bra.
Fortfarande samma fel, spelar ingen roll hur jag än vrider, vänder osv, den låter.

Skall gå tillbaks till Inet med den så snart som möjligt.
Men jag får ringer dom först och höra hur dom hanterar kylare.
För jag vill helst inte montera bort fästet från moderkortet om jag skall få en ny.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Apr 2003

Har precis samma problem med min Antec Kühler H2O 620. Har provat det mesta men ljudet är där. Så frågan är vad man gör nu. Var i kontakt med Inet men de vill så klart ta in den på funktionskontroll. Har ingen större lust att vara utan CPU-kylare/dator så jag föreslog att jag att de kunde reservera priset för en ny kylare från mitt konto så att jag kunde få en utbytes kylare samtidigt som jag skickade in den gamla.

Vilket dom inte ville.. Jag föreslog att jag köpte en till och fick pengarna tillbaka när felet var konstaterat, då varnade de för att jag kunde bli sittande med två kylare.

Jaja.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har byggt om kylningen i dator för runt 1500kr för att få en tyst och behaglig ljudtemperatur. Så minst sagt rätt surt det här.

Frågan är om man ska våga köpa en likadan så länge eller köpa en dyrare modell. Men vet man verkligen att de är tysta? Har sett videos från både Corsair och Antec på rassel.. Hur mycket "ska" de låta? Kör med två Scythe Gentle Typhoon 1850rpm på min kylare. Har kopplat dessa till en extern fläktkontroller, så det enda som moderkortet kör är att driva pumpen. Borde inte vara det som orsakar oljudet... Eller? Har även provat att driva pumpen med separat 12V men ljudet är det samma...

ASUS P8Z68-V Pro, Core i7 2600K@4.85GHz, Antec 620 (2xEnermax Twister Pressure) | Corsair Vengenace 16GB (4x4GB) | Samsung 840 EVO 256GB + WD 4TB, WD 3TB, Seagate ECOGreen 2TB + WD 640GB | MSI GTX 980 Gaming | M-Audio MK-40 II | Nanoxia Deep Silence I + 2xEnermax Twister Pressure | Philips BDM4065UC + Ergotron LX Wall Mount LCD Arm | 3x ASUS VN247H | ACER V5 573G, Core i5 4200U, 128GB SSD + 1TB WD HDD, 8GB RAM, GT 750M 4GB | Intel NUC 4250U

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Aug 2009

Fan va synd att det strular. Hoppas Inet honorerar sitt goda rykte nu. Går ju i köpropet själv nämligen.

Ett system som är designat för att vara knäpptyst ska inte ha denna typ av missljud. Får hoppas att Antec kan lokalisera felet bara.

Spa:et härhemma låter precis lika illa när det är dåligt med vattenflöde till impellen, så det känns lite om att det är missat att fylla hela vägen upp med kylmedium.

| Asus Sabertooth P67 | Intel i7 2600K @ 3.4 GHz | Corsair H80 - Pull |
| 2*4GB Corsair XMS3 - 1600 MHz | Asus GTX 660ti 2GB DirectCUII OC | Gainward GTX 660ti 2GB |
| Sandisk Extreme 120GB - System |OCZ Agility 3 60GB + OCZ Vertex 2 60GB linked @120 GB|
| P182B något moddat | Corsair HCG 520W |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av Blade@LCD:

Har precis samma problem med min Antec Kühler H2O 620. Har provat det mesta men ljudet är där. Så frågan är vad man gör nu. Var i kontakt med Inet men de vill så klart ta in den på funktionskontroll. Har ingen större lust att vara utan CPU-kylare/dator så jag föreslog att jag att de kunde reservera priset för en ny kylare från mitt konto så att jag kunde få en utbytes kylare samtidigt som jag skickade in den gamla.

Vilket dom inte ville.. Jag föreslog att jag köpte en till och fick pengarna tillbaka när felet var konstaterat, då varnade de för att jag kunde bli sittande med två kylare.

Jaja.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har byggt om kylningen i dator för runt 1500kr för att få en tyst och behaglig ljudtemperatur. Så minst sagt rätt surt det här.

Frågan är om man ska våga köpa en likadan så länge eller köpa en dyrare modell. Men vet man verkligen att de är tysta? Har sett videos från både Corsair och Antec på rassel.. Hur mycket "ska" de låta? Kör med två Scythe Gentle Typhoon 1850rpm på min kylare. Har kopplat dessa till en extern fläktkontroller, så det enda som moderkortet kör är att driva pumpen. Borde inte vara det som orsakar oljudet... Eller? Har även provat att driva pumpen med separat 12V men ljudet är det samma...

Jag pratade precis med Inet och dom ville att jag skulle åka in med kylaren så komplett som möjligt.
Om dom lagar felet och testar att den fungerar kan jag ju ta tillbaks den.
Erbjuder dom mig en helt ny kylare, skall jag höra om dom inte kan testa den först för jag vill ju inte behöva byta fästen och rengöra processorn i onödan.

Oavsett så blir jag av med kylaren, så får sätta på Intels originalkylare så länge.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Apr 2003

Tyvärr var jag tvungen att klippa av ena benet(den vita spärren på undersidan av moderkortet) på originalkylaren då den helt enkelt inte gick att få loss som de andra tre. Så jag har helt enkelt ingen kylare att använda under tiden. Surt.

Skulle vara väldigt intressant att höra hur det går för dig? Hur lång tid det tog innan du fick tillbaka kylaren och om problemet är löst.

ASUS P8Z68-V Pro, Core i7 2600K@4.85GHz, Antec 620 (2xEnermax Twister Pressure) | Corsair Vengenace 16GB (4x4GB) | Samsung 840 EVO 256GB + WD 4TB, WD 3TB, Seagate ECOGreen 2TB + WD 640GB | MSI GTX 980 Gaming | M-Audio MK-40 II | Nanoxia Deep Silence I + 2xEnermax Twister Pressure | Philips BDM4065UC + Ergotron LX Wall Mount LCD Arm | 3x ASUS VN247H | ACER V5 573G, Core i5 4200U, 128GB SSD + 1TB WD HDD, 8GB RAM, GT 750M 4GB | Intel NUC 4250U

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av Blade@LCD:

Tyvärr var jag tvungen att klippa av ena benet(den vita spärren på undersidan av moderkortet) på originalkylaren då den helt enkelt inte gick att få loss som de andra tre. Så jag har helt enkelt ingen kylare att använda under tiden. Surt.

Skulle vara väldigt intressant att höra hur det går för dig? Hur lång tid det tog innan du fick tillbaka kylaren och om problemet är löst.

Jag ska montera på Intels kylare idag, förhoppningsvis hinner jag till Inet med den kassa kylaren imorgon.
Återkommer när jag lämnat in den.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av Blade@LCD:

Tyvärr var jag tvungen att klippa av ena benet(den vita spärren på undersidan av moderkortet) på originalkylaren då den helt enkelt inte gick att få loss som de andra tre. Så jag har helt enkelt ingen kylare att använda under tiden. Surt.

Skulle vara väldigt intressant att höra hur det går för dig? Hur lång tid det tog innan du fick tillbaka kylaren och om problemet är löst.

Nu har jag lämnat in kylaren.
Dom två jag pratade med på Inet hade precis som jag, ingen erfarenhet av vattenkylning, så dom var osäkra på om det var ett missljud eller om den skall låta så.
Men dom tog den som ett garantiärende och skickade iväg den.
Återkommer som sagt när jag fått besked.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Mar 2008
Skrivet av Leandr:

Två intresanta svar. Jag skall testa lite olika vinklar på burken i morgon.
Kan ju mycket väl vara luft som hamnar på bra eller dåliga ställen beroende på hur kylaren lutar.

Hur har ni monterat radiatorn och blocket? Slangarna på min radiator sitter närmst chassits tak.
Och blocket sitter med slangarna ner, så texten är vågrät.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har en 920 och hade liknande problem, detta var när slangarna på blocket var nedåt så man kunde läsa texten.
ta loss blocket och vänd och vrid på det(försiktigt, skaka inte) och montera sedan blocket med slangarna uppåt.

Funkade för mig

Antec P193 V3 | Asus P5k PRO | Q6600 @ 3,5 GHz "Lappad" | Vattenkyld processor | GeForce 570 HD med Arctic Accelero XTREME plus II | 2 x Crucial DDR2 PC6400 4GB KIT CL6 | Soundblaster X-treme Music | Corsair HX 850 W Modulärt
Mitt Projekt

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Mar 2008
Skrivet av Leandr:

Nu har jag lämnat in kylaren.
Dom två jag pratade med på Inet hade precis som jag, ingen erfarenhet av vattenkylning, så dom var osäkra på om det var ett missljud eller om den skall låta så.
Men dom tog den som ett garantiärende och skickade iväg den.
Återkommer som sagt när jag fått besked.

Mitt tips om du har lämnat in den är att när du får tillbaka den så följ steg två som jag skrev nyss.
alltså montera blocket "upp och ned" verkar minimera risken för oljud från blocket..

Antec P193 V3 | Asus P5k PRO | Q6600 @ 3,5 GHz "Lappad" | Vattenkyld processor | GeForce 570 HD med Arctic Accelero XTREME plus II | 2 x Crucial DDR2 PC6400 4GB KIT CL6 | Soundblaster X-treme Music | Corsair HX 850 W Modulärt
Mitt Projekt

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001

Teknikerna på Ringön verkar se ljudet som ett fel då dom beställt en reservdel/utbytesenhet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Mar 2008
Skrivet av Leandr:

Teknikerna på Ringön verkar se ljudet som ett fel då dom beställt en reservdel/utbytesenhet.

http://www.leandr.se/public/status.jpg

Klart att det är ett fel!

Komplett bytte ut min 920 för samma sak, tog dock 5 veckor men ändå

Antec P193 V3 | Asus P5k PRO | Q6600 @ 3,5 GHz "Lappad" | Vattenkyld processor | GeForce 570 HD med Arctic Accelero XTREME plus II | 2 x Crucial DDR2 PC6400 4GB KIT CL6 | Soundblaster X-treme Music | Corsair HX 850 W Modulärt
Mitt Projekt

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001
Skrivet av limited_edition:

Jag har en 920 och hade liknande problem, detta var när slangarna på blocket var nedåt så man kunde läsa texten.
ta loss blocket och vänd och vrid på det(försiktigt, skaka inte) och montera sedan blocket med slangarna uppåt.

Funkade för mig

Hur har du slangarna på radiatorn föresten?
Ligger dom mot taket i chassit eller nedåt? Eller kanske åt någon sida?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Mar 2008
Skrivet av Leandr:

Hur har du slangarna på radiatorn föresten?
Ligger dom mot taket i chassit eller nedåt? Eller kanske åt någon sida?

mot "taket" så att säga, monterade det så av en slump för det såg bättre ut med radiatorslangarna.
provade sedan att montera pumpblocket med slangarna nedåt så antecloggan var på rätt håll, då fick jag missljud efter att datorn varit igång i EN minut och sedan försvann de inte.

så vad jag har lärt mig av det är följande; montera pumpblocket upp och ned för att minimera risken för missljud!

Antec P193 V3 | Asus P5k PRO | Q6600 @ 3,5 GHz "Lappad" | Vattenkyld processor | GeForce 570 HD med Arctic Accelero XTREME plus II | 2 x Crucial DDR2 PC6400 4GB KIT CL6 | Soundblaster X-treme Music | Corsair HX 850 W Modulärt
Mitt Projekt

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2001

Idag hämtade jag kylaren. Fick en ny ouppackad.
Installerade den precis och den är helt tyst, hör inte pumpen alls.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Apr 2003

Vad kul att höra Leandr! Själv så provade jag var limited_edition skrev eftersom uppåt var det enda sätt jag inte provat. Du låter pumpen ytterst ytterst lite men, riktigt skönt, med en homogent ljud. Det är inte riktigt som jag hoppats men det här kan jag iaf leva med utan att störa mig rejält på det.

Önskar jag kunde höra hur din låter så att man kan få en fingervisning hur det "ska" låta.

ASUS P8Z68-V Pro, Core i7 2600K@4.85GHz, Antec 620 (2xEnermax Twister Pressure) | Corsair Vengenace 16GB (4x4GB) | Samsung 840 EVO 256GB + WD 4TB, WD 3TB, Seagate ECOGreen 2TB + WD 640GB | MSI GTX 980 Gaming | M-Audio MK-40 II | Nanoxia Deep Silence I + 2xEnermax Twister Pressure | Philips BDM4065UC + Ergotron LX Wall Mount LCD Arm | 3x ASUS VN247H | ACER V5 573G, Core i5 4200U, 128GB SSD + 1TB WD HDD, 8GB RAM, GT 750M 4GB | Intel NUC 4250U