Problem med Nvidia 275.33 i BFBC2 eller trasigt kort?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Pålsboda
Registrerad
Jan 2002

Problem med Nvidia 275.33 i BFBC2 eller trasigt kort?

Har exakt detta problemet i BFBC2: http://www.youtube.com/watch?v=otBIqEld_XM&feature=related

Nu är frågan, är det fel på drivaren eller korten? Kör 2st GTX 460 SLI... Kan tillägga att jag inte sett något av detta i något annat spel. Är det någon mer som haft problem med detta?

Fractal Design Node 304, i5 4690K@4.3ghz, Gigabyte Windforce OCx2 GTX 1070, Crucial DDR3 1600mhz 16GB, OCZ ARC 100 256GB SSD, WD Black 1TB, MSI z97i AC mIXT. Audient ID14, EVENT 20/20 BAS. Asus ROG Swift PG348Q. Asus ZenBook UX32LN, MacBook PRO Retina 2015

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Pålsboda
Registrerad
Jan 2002

Har nu testat varje kort separat utan några som helst problem eller antydningar till artefekter. Dett måste ju då betyda att korten ej är defekta? Körde exakt samma inställningar i spelet som förut. Det borde väl då helt enkelt vara drivrutinerna som geggar till det i SLI?

*Update.

Drog ner Nvidia Beta 280.19 och testade en match i BFBC2. Allt flyter perfekt utan den minsta tendens till artefekter eller annat elände! Skönt att inte korten var defekta! Tänkte att jag skriver detta om någon anna får problem!

Fractal Design Node 304, i5 4690K@4.3ghz, Gigabyte Windforce OCx2 GTX 1070, Crucial DDR3 1600mhz 16GB, OCZ ARC 100 256GB SSD, WD Black 1TB, MSI z97i AC mIXT. Audient ID14, EVENT 20/20 BAS. Asus ROG Swift PG348Q. Asus ZenBook UX32LN, MacBook PRO Retina 2015