Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2011

BC2 texture problem

http://bildr.no/view/976200

Började i kväll. Spelet fungerade 100% i nästan 900 timmar speltid

Alt annat, witcher 2, TF2 fungerar helt ok.
Reinstallerade driveren, försöker med att reinstallera spelet också.

Weird.

Bosna u <3

I7-6700K :-: 16gb DDR4 :-: EVGA GTX980TI :-: MSI Gaming Carbon :-: NH-U14S :-: FD R5 :-: Seasonic X 760W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
I en bunker nära dig!
Registrerad
Okt 2010
Skrivet av zeleni:

http://bildr.no/view/976200

Började i kväll. Spelet fungerade 100% i nästan 900 timmar speltid

Alt annat, witcher 2, TF2 fungerar helt ok.
Reinstallerade driveren, försöker med att reinstallera spelet också.

Weird.

Har stött på problemet ibland jag med. Speciellt på Harvest day vissa gånger när man spelar på den banan. Tror att det har att göra med spelet i sig versus grafik drivrarna. Inte ens de nyaste drivrarna löser detta. Har sett en annan tråd med exakt detta textur felet. Sök i forumet.

/Bearbot

I7 980x @4.5 | Asus Rampage III Extreme | Corsair Dominator 12gb (3x4) Cl 9 | Corsair AX1200 | EVGA 680 FTW x2 | Corsair 800D WC | SSD Corsair Force 120gb x2 | Western Digital Caviar Black 2TB x 2 | Logitech G19 | Mad Cats Rat 9 | Logitech G35 | Logitech Pro C910 HD | W7 Ultimate x64 | Dell U2311H x 3 | Nvidia Surround | SE Arc S |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2011

hmh. Körde furmark nu, ingen problem heller.

Bosna u <3

I7-6700K :-: 16gb DDR4 :-: EVGA GTX980TI :-: MSI Gaming Carbon :-: NH-U14S :-: FD R5 :-: Seasonic X 760W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
I en bunker nära dig!
Registrerad
Okt 2010
Skrivet av zeleni:

hmh. Körde furmark nu, ingen problem heller.

Som sagt tror jag det handlar om spelet i sig vs drivisar.

I7 980x @4.5 | Asus Rampage III Extreme | Corsair Dominator 12gb (3x4) Cl 9 | Corsair AX1200 | EVGA 680 FTW x2 | Corsair 800D WC | SSD Corsair Force 120gb x2 | Western Digital Caviar Black 2TB x 2 | Logitech G19 | Mad Cats Rat 9 | Logitech G35 | Logitech Pro C910 HD | W7 Ultimate x64 | Dell U2311H x 3 | Nvidia Surround | SE Arc S |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2011

Kill me, men det fan fungerade i en månad, köpte gtx 580 precis 4 veckor sen.

http://bildr.no/view/976239

Bosna u <3

I7-6700K :-: 16gb DDR4 :-: EVGA GTX980TI :-: MSI Gaming Carbon :-: NH-U14S :-: FD R5 :-: Seasonic X 760W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
oskarström
Registrerad
Dec 2010

Hade samma problem, men jag ändrade "mipmap level" eller vad det nu heter i catalyst till mer detalj än performance och då slutade det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2011

Avinstallerade 280.26, reboot, driver sweeper. Installerade beta drivisar 285.xx och problemet blev borta.

Bosna u <3

I7-6700K :-: 16gb DDR4 :-: EVGA GTX980TI :-: MSI Gaming Carbon :-: NH-U14S :-: FD R5 :-: Seasonic X 760W