Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2011

Battlefield Badcompany 2 (Fps drop)

När jag joinar en server för första gången efter jag har startat spelet så åker min fps ner när jag spawnar. Ibland går den ner till 50 och då blir det som ett hack. Frågade en kille när jag spelade, han sa att det var mitt internet som skulle få kontakt med server eller något sådant.
Min dator är:
Asus gtx 580
8Gb ram
i5 2500k
Jag får också lite hack ibland när den laddar i slutet innan jag kommer in på en server. Är det min dator,internet, eller är det spelet? Det kanske bara är så?
En annan sak undrar jag över också, varför är det ingen fraps ikon eller msi afterburner ikon på min dator? Det är typ ett papper.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2011

Kan säga att jag kolla på en annan tråd och jag uppdaterade punkbuster. Det har fungerat bra nu!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

Det är bara så, gilla läget.. "/

Jag har 10 FPS när jag laddar karta, och är det inte start delay på servern så får jag såkallad startlagg - precis som du beskrev det.

CPU: AMD Phenom | X4 955 3,8 GHz GPU: XFX Radeon HD 5970 Nätaggregat: Fractal Design 550W Chassi: Cooler Master HAF 932 Minne: Corsair Vengeance 8GB 1666 Mhz Moderkort: Gigabyte 990FXA-UD3 HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB DVD/CD: Sony Optiarc 7620 Kylare: Noctua NH-D14
InWaves http://www.inwaves.org

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2011
Skrivet av Tastyandy:

Det är bara så, gilla läget.. "/

Jag har 10 FPS när jag laddar karta, och är det inte start delay på servern så får jag såkallad startlagg - precis som du beskrev det.

Jag hade delay ibland när jag joina servern också. Sånt som typ byggnaderna vad hela men efter några sekunder så fall allt ihop.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2009

Händer mig med. Dock inget som stör