Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Apr 2005

5870 Crossfire 1gb

Tjenare märkte idag när jag skulle dra en " can you run it" så såg jag att inte klarar av recommended till F1-2011 failar på video ram, står att jag har 724. Men har ju dock 1024Mb.

Står samma i dxdiag =/

Dxdiag log

"Display Devices
---------------
Card name: ATI Radeon HD 5800 Series
Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
Chip type: ATI display adapter (0x6898)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_6898&SUBSYS_0B001002&REV_00
Display Memory: 724 MB
Dedicated Memory: 2009 MB
Shared Memory: 2811 MB
Current Mode: 1920 x 1200 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: BenQ G2400W
Monitor Id: BNQ780A
Native Mode: 1920 x 1200(p) (59.950Hz)
Output Type: DVI
Driver Name:

Kör med ati 11.8 + 11.8 CAP4
Men i Gpu-z står det att jag ska ha 1024Mb på båda korten =/ Någon som vet vad det kan vara för knass?

Edit: har kört korten var för sig och då visar dxdiag 1024Mb och can u run it.

Mobo:ASUS ROG RAMPAGE IV X79 CPU:Intel Core i7 3930k@4.6Ghz Ram: Corsair 16GB 1600MHz GPU: Nvidia Evga 980Ti Chassi: Corsair 900D Kylning: Custom loop 1x240mm 2x480mm, PSU:Corsair AX1200i SSD: Samsung 850 EVO 1TB Samsung 840 EVO 500GBMonitor:Asus 27"Rog PG279Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Apr 2005

Mobo:ASUS ROG RAMPAGE IV X79 CPU:Intel Core i7 3930k@4.6Ghz Ram: Corsair 16GB 1600MHz GPU: Nvidia Evga 980Ti Chassi: Corsair 900D Kylning: Custom loop 1x240mm 2x480mm, PSU:Corsair AX1200i SSD: Samsung 850 EVO 1TB Samsung 840 EVO 500GBMonitor:Asus 27"Rog PG279Q