Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Chassi - Grafikkort

Detta är min dator http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=350502#info - Jag har tänkt skaffa ett nytt grafikkort till datorn då jag vill börja spela BF3 men det verkar som om min nätaggregat är endast på 300 och vissa anser att min dator inte pallar med de nyare grafikkorten som man behöver till BF3.

Några idéer på vilka grafikkort som funkar till BF3 också kan funka till min dator?

En till fråga jag har angående min dator är att ovanför grafikkortet finns ett annat kort vilket är jätte lite jämfört med grafikkortet se bild --->
http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc00023sd.jpg/

En till fråga är hur fan man tar ut grafikkortet?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2009

Åhh gud vad dammigt -.-
Det är väl antagligen ett ljudkort eller liknande, det är bara att kolla på baksidan vad som sitter ovanför grafikkortet så ser du vilka ingångar som finns, är de 3.5mm uttag så är det ett ljudkort, är det ett Ethernet uttag så är det ett nätverkskort etc.

Angående grafikkort så kommer jag inte att rekommendera något för 300w såvida du inte byter nätaggregat, men jag har för mig att HP kör med egna formfaktorer på chassit så att ett vanligt ATX 2.0 Aggregat inte skulle passa. Osäker dock så lämnar den frågan till någon annan.

[Intel 2600k @ 3.2 (1.03v) | Gigabyte Z68XP-UD3 | 8GB Corsair | Gigabyte HD7770 | Fractal Design Netwon R3 600W | Fractal Design Define R3]