Problem: Trasigt 6850? Ingen signal

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östergötlandsområdet.
Registrerad
Feb 2008

Problem: Trasigt 6850? Ingen signal

Nu har mitt halvår gamla 6850 börjat strula, tyvärr...

Det började med att datorn frös helt och hållet, var tvungen o dra strömmen.
(spelade inte, och iinget annat konstiigt som hände innan frysningen.)

Iaf, när jag startade upp datorn igen så startar den nästan som vanligt, förutom att grafikkortets fläkt går på 100% hela tiden och ingen bild dyker upp alls.
Kan höra hur jag loggas in på windows osv, så hdd/mobo/ram borde det väl inte vara några problem med, hoppas jag.

Testade med att koppla in en annan skärm, men samma där, "ingen signal".
Har testat med flertalet dvi kablar, ingen skillnad. Har tyvärr ingen HDMI kabel liggandes så kan inte testa med de.
Värt att notera med är att jag emellanåt kopplar in och ut kablarna (byte melllan olika skärmsetuper),gör inte det jätteofta men ändå.

Har sökt runt men inte hittat något givande direkt.

Så, vad tror ni? Trasigt kort? Förslag på saker att testa?
Ska försöka låna ett grafikkort under morgondagen och testa med, btw.

//Toast

Uppdatering:
Skaffade mig ett nytt kort (6950) och det fungerade finfint, testade sen även 6850it i en av farsans datorer, och där hoppade det igång...
Jäkla underligt måste jag säga, 6850it vägrar fortfarande fungera med min dator. Har även testat med ett annat nätagg, samma sak då med.

Hursom, löste det nästan i alla fall, vet inte vad som gick fel men har en fungerande dator nu.