Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Dator startar men ingen bild

Hej. Min dator har gått sönder den startar men det kommer ingen bild. Bara om jag startar om datorn tillräckligt mycket startar den. Jag har 4 minnen och har försökt testa en och en. Jag har också försökt att resetta bios men jag tror bara det blir värre då:(. det kommer upp en ny bild istället för innan som det kom upp alternativ till bios. Är det någon som vet vad som kan ha hänt?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östergötland
Registrerad
Mar 2011

Vad har du för dator..? Stationär, laptop.. märke/modell.. Hemmabyggd..

Hemma hos mig är det numera en Microsoft-fri miljö..
Dator 1: iMac 27" 5K - i7 4GHz - 32GB 2133MHz - 512GB SSD - AMD 395X 4GB - 2xDell P2715Q 4K - 4TB Lacie D2 Thunderbolt
HTPC: ASUS X99-M WS - i7 5960X - H100i GTX - 16GB 3000Mhz - Samsung SM951 512GB - ASUS GTX 780 DCU II OC - AX860 Platinum - Corsair 350D - Linux
Bärbar 1: MacBook PRO / 256GB SSD NAS: Synology DS415+ 16TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

jag köpte den på komplett. Det är en stationär och dem byggde ihop den åt mig.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Måste ha med moderkortet/processorn o göra... antagligen har något hänt. Har haft samma problem å då var det processorn som inte riktigt fick kontakt med moderkortet för att en pin i sockeln var trasig.

Moderkort : Asus P6T Deluxe v2 Processor: Intel I7 960 @ 3.2Ghz Grafikkort: Radeon HD 5830 Powercolor : Nätagg HKC USP 5580 Ram: Corsair 2x2gb + 2x2gb @ 1600mhz Hårddisk: Western Digital caviar black 2TB
Övrigt: Tangentbord: Logitech G15 Mus: Steelerseries Ikari Musmatta: Steelseries World of warcraft Cataclysm: deatwing

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

aah det är det säkert ska skicka in den t komplett nu:/ tack för svar.