"unable to connect to EA" - BF Bad company 2 :S:S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Grums
Registrerad
Okt 2008

"unable to connect to EA" - BF Bad company 2 :S:S

Hej, är det bara jag som inte får kontakt med EA server för att kunna spela BF Bad company 2 i detta NU ? Vore snällt om någon kunde kolla om ni får samma spel, så jag kanske kan utesluta min dator som fel.

ALIENWARE Predator 2 Svart Chassi | i5 4670K @ 3,4 Ghz | ASUS GTX 970 STRIX OC 4GB | Creative SB x-fi titanium fatal1ty pro | Razer Blackwidow 2016 Stealth | Razer Deathadder 2013 | Razer Tiamat 2.2 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Aug 2009
Skrivet av Kevlarheart:

Hej, är det bara jag som inte får kontakt med EA server för att kunna spela BF Bad company 2 i detta NU ? Vore snällt om någon kunde kolla om ni får samma spel, så jag kanske kan utesluta min dator som fel.

Det gick bra att starta spelet och logga in.

i5 3570K som jag inte får dit jag vill | Thermalright MUX Black | 16 gb 1600 mhz | MSI GTX 1060 Gaming X 6gb | MSI Z77A GD65 | Samsung 840 250 gb | Corsair RM750 | Fractal Design Arc | Win 10 Pro

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Grums
Registrerad
Okt 2008
Skrivet av soderkvist:

Det gick bra att starta spelet och logga in.

Jo logga in går finfint, det är när man ska leta efter servers! skulle nog skrivit de ^^ så testa det får du se!

P.S Kör internet direkt ifrån väggen. Så är inget router fel iaf.

EDIT: var något tillfälligt.. fungerar igen!

ALIENWARE Predator 2 Svart Chassi | i5 4670K @ 3,4 Ghz | ASUS GTX 970 STRIX OC 4GB | Creative SB x-fi titanium fatal1ty pro | Razer Blackwidow 2016 Stealth | Razer Deathadder 2013 | Razer Tiamat 2.2 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010

Jag kommer inte in.. Köpte spelet igår, spelade 2-3 rundor och efter det har jag inte kunnat komma in. Kollar man EAs forum så verkar det som att väldigt många har samma problem :/
Vad kan det bero på? Skiter dom helt enkelt i bc2 nu när bf3 släpps snart?

Edit: Att logga in går alltså utmärkt, men kommer inte in på någon server.

2500k @ 4.6GHz atm | Noctua NH-D14 | Asus MIVE | 8GB G.Skill Ripjaws X @ 1866MHz | 2x Asus HD 6970 DirectCU II @ 920/5500 | Corsair AX850w | Corsair F60 + 1Tb Spinpoint | Corsair 650D | 2x BenQ 22" | Filco Majestouch Ninja Tenkeyless MX Red | Razer Deathadder Respawn, Qpad CT Swec edition | Astro A40 + Mixamp

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bjärred
Registrerad
Okt 2009
Skrivet av Riyonah:

Jag kommer inte in.. Köpte spelet igår, spelade 2-3 rundor och efter det har jag inte kunnat komma in. Kollar man EAs forum så verkar det som att väldigt många har samma problem :/
Vad kan det bero på? Skiter dom helt enkelt i bc2 nu när bf3 släpps snart?

Edit: Att logga in går alltså utmärkt, men kommer inte in på någon server.

Har också detta problem men det gäller inte för alla servrar, bara de flesta. Tex TV2 servrarna funkar fint men inga andra jag testat hittills.

3770k @4,5ghz, EK-Supremacy, 2x hd 7970 @1050/1500 , 4x 4 GB corsair vengeance LP 1600 mhz, Corsair HX1050(silver), z77a-gd65, Samsung 840 pro 256 GB, Crucial m4 128 GB, Nzxt switch 810

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2010
Skrivet av Anders127:

Har också detta problem men det gäller inte för alla servrar, bara de flesta. Tex TV2 servrarna funkar fint men inga andra jag testat hittills.

Jag kom in på helt tomma servrar :S Hur som helst öppnade jag dom här portarna i brandväggen och sen dess har jag inte haft några problem. Om det har med portarna att göra eller om det bara var bra timing vet jag inte dock

2500k @ 4.6GHz atm | Noctua NH-D14 | Asus MIVE | 8GB G.Skill Ripjaws X @ 1866MHz | 2x Asus HD 6970 DirectCU II @ 920/5500 | Corsair AX850w | Corsair F60 + 1Tb Spinpoint | Corsair 650D | 2x BenQ 22" | Filco Majestouch Ninja Tenkeyless MX Red | Razer Deathadder Respawn, Qpad CT Swec edition | Astro A40 + Mixamp

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bjärred
Registrerad
Okt 2009

Vill bara upplysa om att mitt problem är löst. Bara tillfälligt problem:)

3770k @4,5ghz, EK-Supremacy, 2x hd 7970 @1050/1500 , 4x 4 GB corsair vengeance LP 1600 mhz, Corsair HX1050(silver), z77a-gd65, Samsung 840 pro 256 GB, Crucial m4 128 GB, Nzxt switch 810

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jul 2002

Jag hade samma problem. Googlade fram ett tips om att ta bort punkbuster och installera på nytt samt uppdatera. Det fungerade efter det, men svårt att säga om det hade med problemet att göra.

"Nightcrawl tipsar om Kvinnofängelset, som alternativ till den kan jag rekommendera att du istället skär av stora kroppspulsådern på dig själv och lägger dig ner och dör en utdragen, smärtsam död. Kan garantera att det är roligare än att se 700 avsnitt av den serien." -Loaded