Beställde bf3 via Origin med paypal, ingenting i orderhistorik?

Permalänk

Beställde bf3 via Origin med paypal, ingenting i orderhistorik?

OBS problemet fixat, tack.
Hejsan
Jag beställde Bf3 via Origin igår och betalade med paypal. När jag kollar på orderhistorik i origin-klienten står det:

"Orderhistoria
Inga beställningar hittades"

Betalningen syns på min paypal men när jag går in på https://store.origin.com/DRHM/store står det att jag inte gjort någon beställning... Vet inte mit ordernr och betalade inte genom kreditkort, så hur ska jag se att spelet verkligen blivit köpt?

Kan tilläggas att på min paypal har 499 kr blivit dragna, men det står att man ska bli debiterad när spelet kommer ut? Gäller det bara kreditkort? hmm

Även om spelet inte kommit ut ännu borde det ju vara med i orderhistoriken? Kan inte hitta information någonstans om att jag köpt det.

Tacksam för hjälp

Permalänk
Medlem

Står inget för mig i klienten Origin.
Däremot står det följande i mailet jag fick efter att jag hade beställt:
ATT SÖKA EFTER DIN BESTÄLLNING
1. Gå till http://store.origin.com och klicka på länken Kundtjänst. På den här sidan finns också annan praktisk information.
2. Leta rätt på din beställning med länken ”Visa orderhistorik och köpinformation” högst upp på sidan.

Där kan jag se min order historik.

Order nr hittar du i mailet.

Permalänk

Det visade sig att jag skrev in min paypal-mail vid betalning och på så sätt gjordes det ett nytt origin-konto med min paypal mail... Det fixade sig till slut då, bara det att jag får spela med ett nytt In-game namn då jag inte orkar avbeställa och beställa nytt på mitt förra origin acc.

För post under:

Ja, jag kontaktade dem men de kunde inte ge något vettigt svar (eftersom jag kollade fel mail)... Därför jag frågade här om BF3 syns i orderhistorik/i origin hos er andra som beställt

Permalänk

Kanske något att kontakta EA om snarare än att skriva i forumet? Börja med att dra iväg ett mail så ska det nog lösas (: