Swedish Rednecks rekryterar spelare inför BF3!

Permalänk

Swedish Rednecks rekryterar spelare inför BF3!

Hejsan! Vi i Swedish Rednecks rekryterar nu ett par spelare till Battlefield 3! Vi är av intresse av alla klasser men ser framförallt ett behov inom Engineer. Att bedöma hur seriösa vi är tycker jag är svårbedömt men låt oss säga att vi spelar på en relativt seriös nivå.

Historik

Swedish Rednecks bildades under sommaren 2005 i samband med releasen av
succén Battlefield 2. Vi höll på i säkert uppemot 2 år innan vi bestämde oss för att ta en paus från det seriösa spelandet.Samma spelare höll dock på med andra spel men på lite mer oseriös nivå.

Under slutet av 2008 blev spelandet dock seriöst igen, då under spelet Call of Duty: World at War. Ett spel som, trots att det var väl anpassat för klanspelande, blivit bortglömt. Vi fortsatte spela fram till releasen av Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 visade sig tyvärr, trots att spelets gameplay hade en hel del potential, vara ett misslyckande. Vi fortsatte dock ett bra tag innan även vi tröttande på saknat mod-stöd, laggiga %u201Dservrar%u201D och bristande uppoffringar från IW.

Senare släpptes Bad Company 2, ett spel vi hoppades skulle bli kanon med tanke på att vi verkligen gillade BF2. Tyvärr blev BC2 en riktigt besvikelse och spelandet på seriös nivå lades ner ganska omgående efter release.

Ett par av våra medlemmar beslutade sig för att starta upp en World of Warcraft-guild och lyckades plocka ner de bossar som fanns att erbjuda i slutet av Wrath of the Lich King. I slutet av hösten lades dock satsningen ner.

Swedish Rednecks spelade Black Ops under några månader men insåg efter snart ett halvår utan stöd för modtools att det är helt döfött. Vi väntar nu ivrigt på BF3 som vi hoppas kommer bil en värdig uppföljare till BF2.

Vilka är vi?

Vi är ett skönt gäng som har spelat tillsammans ett bra tag nu.
Vi är i åldrarna 18-35 och uppskattar att sitta uppe på kvällarna, knäcka en pilsner och lira lite högkvalitativ FPS.

Nivån på humor och gliringar varierar kraftigt men det går med lätthet säga att politisk korrekthet verkligen inte står högt upp på dagordningen hos någon av våra medlemmar.

Vidare finns det ett genuint intresse för spelande hos oss men också intresse för andra aktiviteter såsom sport,utgång och familjeliv. Många av oss har också träffats IRL(fånigt uttryck, eller hur?).

Vad kan vi erbjuda dig då?

Vi i Swedish Rednecks kan erbjuda en skön och stabil miljö där vi hoppas och tror att du kan utvecklas som spelare samtidigt som du hjälper oss att bli ännu bättre. Vi siktar alltid på att bli så bra som möjligt.

Hur ansöker jag till Swedish Rednecks?

För att ansöka till Swedish Rednecks måste du besöka våran hemsida, http://www.swedishrednecks.se. Väl där klickar ni på "Ansökan" och fyller i det forumlär som ni ombeds fylla i.

Vi ställer emellertid en del krav på dig som söker.

- Vi vill att du skall vara 18+ .
- Du skall tala svenska alternativt skånska, norska eller finlandssvenska.
- En fungerande mick samt programmet Mumble.
- Humor, det skämtas friskt och att sitta torr som en pinne funkar inte.
- Intresse för spelet och att utvecklas.
- Hög närvaro, att spela 1-2 gånger i veckan fungerar inte om man vill bli en bättre spelare.
- Förmåga att ta kritik.

Permalänk
Medlem

haha, tala svenska alternativt skånska. Kul att ni klassar skånska som ett helt eget språk. Jag själv talar rikssvenska, visst kan det vara svårt att första skåningar ibland, men att det är ett helt eget språk är väll ändå att ta i

Permalänk
Skrivet av edsbyn:

haha, tala svenska alternativt skånska. Kul att ni klassar skånska som ett helt eget språk. Jag själv talar rikssvenska, visst kan det vara svårt att första skåningar ibland, men att det är ett helt eget språk är väll ändå att ta i

Nejdå, helt klart att skånska är ett eget språk!:) Vi har en eller två platser kvar så passa på att ta chansen att få lira med Sveriges skönaste gäng!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Gl Hf !

Och ja, Skånska är näst-intill ett eget språk. Dom som talar ren skånska är svåra att förstå, dom är lixom vad alla är, unika. =D

Visa signatur

Riktigt gammal signatur, för bra för att tas bort! Mvh 2011.

CPU: AMD Phenom | X4 955 3,8 GHz GPU: XFX Radeon HD 5970 Nätaggregat: Fractal Design 550W Chassi: Cooler Master HAF 932 Minne: Corsair Vengeance 8GB 1666 Mhz Moderkort: Gigabyte 990FXA-UD3 HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB DVD/CD: Sony Optiarc 7620 Kylare: Noctua NH-D14

Permalänk
Medlem

Vilka tider/dagar spelar ni oftast och kommer det vara någon form av spelande mot andra claner? Skulle nog vara intresserad och man fick svar på den infon

Permalänk
Skrivet av NorteX:

Vilka tider/dagar spelar ni oftast och kommer det vara någon form av spelande mot andra claner? Skulle nog vara intresserad och man fick svar på den infon

Tjenare!

Vi kommer definitivt att spela varje dag men sen om det blir PCW och träning varje dag återstår att se. Cirka 3 officella träningar eller vad man ska säga i veckan är nog troligt. Allt spelande kommer ske på kvällstid från cirka 19-23. Senare än så blir det inte då många har jobb och studier att sköta. Givetvis blir det lite senare under helger, vi kommer dock inte ha några schemalagda träningar på helger.

Vi kommer att delta i ladders, ja. Som det ser ut nu kommer det bli ESL men troligtvis också någon annan ev. MLG.

Om du har andra frågor får du gärna ställa de i tråden eller via PM!

Permalänk

Måste man logga in för att kunna ansöka?? fick meddelandet ''your session has expired'' , vet inte om min ansökan nu kom fram eller ej

Permalänk
Skrivet av Turbodjur:

Måste man logga in för att kunna ansöka?? fick meddelandet ''your session has expired'' , vet inte om min ansökan nu kom fram eller ej

Nej det ska inte behövas? Satt du länge och skrev? Om det var du som ansökte 22.09 ungefär så kom den fram!

Permalänk
Medlem

Lät jäv*** intressant, synd bara att man är 15 ^^

Visa signatur

PSU: Cooler Master V850 SFX Case: Lian Li O11 Mini
GPU:
RTX 4090 TUF OC CPU: Ryzen 5950x RAM: G.Skill 32GB Trident Z Neo Motherboard: Asus ROG Strix X570-i
Onkyo TX-RZ820 | Advance Paris X-A160 EVO | Dynavoice DF-8

Permalänk

Problem med ansökningsisdan så som att texten blir för lång är nu åtgärdad, en liten bugg hade smugit sig in där...

*Edit* Även problemen med session expired skall vara åtgärdat. Var inställt på 15 minuter ändrat till 90. Vi har cirka en eller möjligtivs två spots kvar så ta chansen att få lira med världens skönaste gäng!

Permalänk
Medlem

Lycka till!

Kul att se att det är så många klaner som vill dra igång och så många spelare som är intresserade!

Får vi bara hoppas att bf3 blir bra och inte bara "är snyggt utan känsla"

Visa signatur

NZXT H2 Vit| i7 2600 + Hyper 212 | Fractal Design Newton R2 650W | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | G.Skill Ripjaws X 2x4GB | SSD A-Data 511 120 GB | 1TB WD Caviar Blue | Gigabyte GTX670 Windforce 3X OC | 2 x DVD | Corsair Vengeance K60 & Razer Imperator & Steelseries Siberia V2 USB

Permalänk
Medlem

Oh, fyfan vilken vacker video ny har på eran hemsida! http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs

Tyvärr så slutade man spela seriöst för något år sedan, spelade då med gubbarna från klanen xploit. Nu är man tyvärr fast i WoW träsket och BF3 får det endast bli publikt lir av.

Får önska er lycka till, enbart videon ni har på eran hemsida fick mig att sluta spela WoW och börja med Battlefield igen, men kan tyvärr inte lämna guilden då man är en av officerarna som sköter hemsidan, recruitment, osv.

Lycka till!

Visa signatur

Chassi: Corsair Obsidian 650D Mobo: Asus Sabertooth P67 Rev. B3 PSU: Corsair AX850 CPU: Intel i7 2600K CPU Kylare: Corsair H70 GFX:
Gigabyte GTX580 SoC Ram: Corsair Dominator 8GB @ 1600mhz SSD: OCZ Vertex II 120GB Trogen CRT användare! Upplösning:1280x1024 @ 85fps/hz Battlefield 3: 85fps/hz Inställingar: Ultra Kantutjämning: Allt av

Permalänk

jobbigt att ni söker spelare som är 18. Jag är ju äldre än så

Visa signatur

Dator: Corsair Carbide 400R | ASUS P8Z68-V PRO | i5-2500K | | Noctua NH-C12P SE14 | DDR3 1600MHz 8GB | Corsair HX 650W | Gainward GeForce GTX 570

Permalänk

Tack för alla positiva kommentarer, riktigt kul att läsa.

Mr_Mack, ja den videon är riktigt klockren. Blir skapligt taggad av att se den.

Barbafarsan, haha, såg att det stod 18 endast nu som krav givetvis är det 18+

Permalänk

Vi har just nu väldigt många ansökningar att besvara, vi ber därför om ursäkt för att svaren dröjer lite. Hoppas ni har förståelse.
Tack!

Permalänk

får man svar även om man inte kom med?

Permalänk

Hej igen!

Vi har nu två platser öppna ännu en gång! Vill dock poängtera att vi kräver aktivitet och att man hänger med oss på kvällarna när man spelar. Vi har öppna på alla platser förutom support. På måndag börjar ESL-cupen och det vore sweet om du vill vara med och bidra till en lyckosam turnering!