Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Feb 2008

Bf3 fryslagg

Hej. Jag har ett problem med kraftiga fps drops. De kommer slumpvist och kan hålla på i olika långa tider. Jag har runt 80 fps men helt plötsligt så är det som att allt går in i idle och det bara börjar lagga en stund. har video på det här http://www.youtube.com/watch?v=-HcIaJtpCsUDatorn är i sign. Ingen som har en lösning?
Jag har provat.
- Äldre drivare
- Nya drivare
- Äldre crossfire profil
- 3 kärnor på processorn
- stängt av hpet
Inget av detta har hjälpt.

Speldator: i5 4670k stock | 8GB ram | Asus Z87-plus | Xonar Essence STX | SSD: Intel g2 , Samsung 830 256gb | R9 290 Tri-x | Define R4| Win 8 | Noctua nh-u12p | Qpad Mk-50
marinlik.wordpress.com/ Min blogg för nedbrytning av spel och diverse andra artiklar om NFL
500px.com/niclasbrundell

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av flyawaynille:

Hej. Jag har ett problem med kraftiga fps drops. De kommer slumpvist och kan hålla på i olika långa tider. Jag har runt 80 fps men helt plötsligt så är det som att allt går in i idle och det bara börjar lagga en stund. har video på det här http://www.youtube.com/watch?v=-HcIaJtpCsUDatorn är i sign. Ingen som har en lösning?
Jag har provat.
- Äldre drivare
- Nya drivare
- Äldre crossfire profil
- 3 kärnor på processorn
- stängt av hpet
Inget av detta har hjälpt.

Kör du med trådlöst nät?

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / EVGA GTX1070 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR STULEN

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Feb 2008
Skrivet av SuperSverker:

Kör du med trådlöst nät?

Nope kör med trådat. Hade samma problem i betan och gick tillbaka till den drivarn jag kör med nu och problemet försvann men nu försvinner det inte.

Speldator: i5 4670k stock | 8GB ram | Asus Z87-plus | Xonar Essence STX | SSD: Intel g2 , Samsung 830 256gb | R9 290 Tri-x | Define R4| Win 8 | Noctua nh-u12p | Qpad Mk-50
marinlik.wordpress.com/ Min blogg för nedbrytning av spel och diverse andra artiklar om NFL
500px.com/niclasbrundell

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av flyawaynille:

Nope kör med trådat. Hade samma problem i betan och gick tillbaka till den drivarn jag kör med nu och problemet försvann men nu försvinner det inte.

Hmm okey....jag vet faktiskt inte, känns som om du testat det mesta :/

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / EVGA GTX1070 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR STULEN

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Vilka Drivers har du då?

Asus Saberthoot x58 - Corsair Vengeance™ DDR3 1600MHz 16GB CL9 - ASUS Sabertooth P67 - Radeon HD 6970 CF - Intel Core™ i7 Quad Processor i7-2600K 4,4GHz - Fractal Design Newton R2, 1000W - OCZ SSD Vertex3 120GB MAX IOPS.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

lite svårt att veta än då typ 95% av dom som beställt bf3 fortfarande inte fått det verkar det som :'(

Citera så hittar jag tillbaka :)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vännäs
Registrerad
Dec 2009

Kör du med 4xMSAA?

I7 7700K@5.0Ghz|Asus Prime Z270-A|Noctua NH-D14|Samsung 850 1000gb|Gigabyte GTX 980Ti Windforce G1|Corsair Vengeance LPX 3000mhz 16GB|EVGA Supernova 850w|Corsair 650D|Acer XB270HU

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Apr 2010

Har själv 5850 CF med nyaste preview och 11.9 CAP3(fastän man visst inte skulle ha det??)

Har dock inte det problemet som drabbar dig, kör dock mina kort klockade från start(830/1225) annars så flickarar bara skärmen från start.

Har AA/AF och HBAO av och allt annat på high, motion blur av ofc.

CPU: 2600k @4.4GHz GPU: 290X DC2 MoBo: MSI Z68A-GD55 G3
PSU: CM 750W (bytt fläkt) Lagring: 240GB M500 | 1.5,2,3TB
Kylning: Phanteks PH-TC14PE - Prolimatech MK-26
Citera för Svar - Gratis Frakt: Inet - Alina.se| Ferentus RIP

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Feb 2008
Skrivet av Oggaaaa:

Kör du med 4xMSAA?

Tror det.
Edit: tror jag kör på aa-post medium eller low. Vet inte vilken nivå det är.

Speldator: i5 4670k stock | 8GB ram | Asus Z87-plus | Xonar Essence STX | SSD: Intel g2 , Samsung 830 256gb | R9 290 Tri-x | Define R4| Win 8 | Noctua nh-u12p | Qpad Mk-50
marinlik.wordpress.com/ Min blogg för nedbrytning av spel och diverse andra artiklar om NFL
500px.com/niclasbrundell

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vännäs
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av flyawaynille:

Tror det.
Edit: tror jag kör på aa-post medium eller low. Vet inte vilken nivå det är.

När jag körde ultra + 4xMSAA flöt det bra 75fps ungefär, men fpsen droppade med jämna mellanrum, ner till typ 30-40 så att spelet stod typ stilla för att sedan gå upp igen. Stängde helt av MSAA och körde bara den andra AA typen på HIGH. Då flöt de bra hela tiden 100fps avg.

I7 7700K@5.0Ghz|Asus Prime Z270-A|Noctua NH-D14|Samsung 850 1000gb|Gigabyte GTX 980Ti Windforce G1|Corsair Vengeance LPX 3000mhz 16GB|EVGA Supernova 850w|Corsair 650D|Acer XB270HU

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Feb 2008

Håller på att bli galen på det här. Körde en del sp idag får inga problem men så fort jag spelar mp så fuckar det ur.

Speldator: i5 4670k stock | 8GB ram | Asus Z87-plus | Xonar Essence STX | SSD: Intel g2 , Samsung 830 256gb | R9 290 Tri-x | Define R4| Win 8 | Noctua nh-u12p | Qpad Mk-50
marinlik.wordpress.com/ Min blogg för nedbrytning av spel och diverse andra artiklar om NFL
500px.com/niclasbrundell

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Faaan jag har EXAKT samma problem, blir fan tokig. Alla andra spel funkar! Kör 2 St5850, samt en Conroe E6600 3,6 Ghz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Finland
Registrerad
Jul 2009

Dra ner på inställnigarna då ni har bara 1 Gb i vram så räcker det inte till.

|i7 950 @ 4.0 Ghz 1,3v TR Archon P'n'P | Asus P6X58D-E | Dominator 6 Gb 1600 mhz | Msi GTX580 TWNFRZR II @ 840/1680/4140 | Seasonic X-750 W | WD Black 500 Gb | Samsung F3 1Tb | CM ATCs 840 | Win 7 Ultimate 64-bit |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Maj 2009

Tror helt klart på Meanis.

Blir VRAM fullt så får jag kraftiga FPS-dropps. Har själv ett 560Ti med 1Gb VRAM och kör nu med allt på medium och textures på High och det har fungerat bra för mig. Även slutat avnända windows 7 "Aero" (skrivbordsinställning) som tar upp en del av grafikkortets VRAM.

MB: Asus M4N72-E CPU: AMD Phenom2 X4 940 OC 3,4Ghz GPU: Gigabyte GTX560 Ti OC RAM: Corsair 8gb DDR2 800MHz PSU: Corsair TX 650w Chassi: Antec Three Hundred