Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nyköping
Registrerad
Apr 2008

Lag med hyffsat hög FPS.

Eftersom min prolle inte är den starkaste spelar jag BF3 på low. Jag får ut 40-60FPS men tycker det laggar satan hela tiden.
Är det det som är micro stuttering? Hur gör jag för att bli av med det?

Snälla, gör Sverige till ett U-land igen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skurup
Registrerad
Okt 2006

40-60 FPS laggar i BF3, 60 FPS här är som 30 FPS i vilket annat spel som helst. Du vill ligga på 60+, sänk inställningarna så mycket du kan för att uppnå det så ska du se att det blir bättre.

P6T SE - i7 930 @ 4GHz - 12GB XMS3 1600 MHz - Unlocked HD6950 CF @ 900/1325 - X25-V 40GB x2 RAID 0 - 2 TB Samsung F3 - Tesla 1000w - Define r2

450D | 50/1.8 II | 20/1.8 | 18-55 3.5/5.6 IS
Carlssonmedia.se

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
västerås
Registrerad
Mar 2004

ok nu vet jag inte riktigt vad myrans pratar om men jag har känt det också och jag får det vid runt 70+ fps

att man får som ett pushbacklagg dvs du rör dig tillbaka till där du var innan.

vet inte vad detta beror på men drygt är det
ska tillägga att jag inte har problem med connection till webhallens server heller

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Maj 2005
Skrivet av Ginta:

ok nu vet jag inte riktigt vad myrans pratar om men jag har känt det också och jag får det vid runt 70+ fps

att man får som ett pushbacklagg dvs du rör dig tillbaka till där du var innan.

vet inte vad detta beror på men drygt är det
ska tillägga att jag inte har problem med connection till webhallens server heller

Jag upplevde liknande på betan, men kan det inte vara överbelastning på bf3 servern eller dålig ping?
mvh

Kotten

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
västerås
Registrerad
Mar 2004

tstar sweclock servern nu och upplever jag det där är det ju ett skämt...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Har samma problem jag men har testat i LOW med samma resultat...

Vet fan inte vad jag ska testa härnäst.

Otroligt störande.

Asus P8Z77-V, Intel® Core™ i7-3770K Processor @ 4.2GHz, ASUS 780Ti, Corsair Dominator DDR3 1600MHz 16GB, Corsair HX650M PSU, 2 x Micron 256GB SSD, Corsair H80i, Fractal Define R3, Dell U2713 2550x1440, Ducky G2 Pro, Logitech G500

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2002

Testa stänga av HT om ni har det på era prollar.

* Jag har både vanligt latency-lagg, detta verkar alla ha. Pushback effekten. Verkar ju vara svårt att komma undan för tillfället.

Men jag hade även microstutter/whateversmåkonstiga-svårt-att-sätta-fingret-på-det-flyter-inte-bra känslor, detta löste sig fint när jag stängde av HyperThreading, många andra som rapporterar samma sak.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

e de inte bara bfs ruttna nätkod som spökar? händer samma sak i sp?

Dator: Corsair Carbide 400R | ASUS P8Z68-V PRO | i5-2500K | | Noctua NH-C12P SE14 | DDR3 1600MHz 8GB | Corsair HX 650W | Gainward GeForce GTX 570

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borås
Registrerad
Jul 2004

Det händer exakt samma i SP delen så det har inget med deras nätkod alls att göra.

Speldator: SB i7-2600k @ 4,5Ghz P8Z68-V Pro, 16GB DDR3, GTX1070
Server 1: SB 2500k, MZI -P67GD55, 32GB DDR3, Corsair MX 240GB SSD
Tablet: Surface Pro, Konsoler: PS2/3/4, Xbox 1/360/One, Wii U, PS Vita, 3DS+++

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trollollollhättan
Registrerad
Dec 2010

Se till att ha CAP4 installerat om ni kör CrossfireX annars är det skräp att spela. Sitter själv på 2 st 6870 allt på High 0AA No HBAO och har runt 100FPS i singleplayer.

| I7 2600K @4.7 | Mobo Fatal1ty Z68 Professional Gen3 |CORSAIR HX 750W| Asus Geforce GTX 780 Ti | 1 St Samsung SP 1TB / Samsung 840 Basic 128 | 8Gig Corsair vengeance 1866Mhz | Chassi Define XL |OS Win 10 x64 |