Flyttade komponenter nu får jag ingen bild på skärmen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Nov 2010

Flyttade komponenter nu får jag ingen bild på skärmen?

Hej Sweclockers igår kväll så flyttade jag över mina grejer till ett nytt chassi men nu när jag trycker på start knappen så börjar alla fläktar snurra, lampor lysa osv, Men får ingen bild på skärmen står bara "No signal detected" Vad kan detta bro på? Allt fungerade utmärkt i förra chassit, Kan jag ha förstört grafikkortet eller moderkortet när jag flyttade allt?

har provat att byta inställningar på skärmen och kollat alla sladdar men får fortfarande ingen bild =/

hjälp snarast! Mvh Mikael

CPU: I5 2500K Kylning: CM Hyper 212 Mobo: Gigabyte Z68XP-UD4 GPU: GTX 580 DirectCU II Ram: Corsair Vengeance LP 8GB 1600Mhz PSU: Corsair HX650 Chassi: NZXT Phantom

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Nov 2010

Provade att byta till ett annat grafikkort från min gamla dator (8500GT) och den gav signal, Betyder det att mitt andra grafikkort är dött eller kan det bero på drivers elr likande =/?

CPU: I5 2500K Kylning: CM Hyper 212 Mobo: Gigabyte Z68XP-UD4 GPU: GTX 580 DirectCU II Ram: Corsair Vengeance LP 8GB 1600Mhz PSU: Corsair HX650 Chassi: NZXT Phantom

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011

Ja tyvär kan det ha hänt att ditt Grafikkort har gått sönder eftersom att det inte ger nån bild när det det andra gör det,
Men testa ditt grafikkort i en annan dator för att titta efter om du får samma problem.

Om det hade varit drivers så hade det visat att bios startar upp.

Mvh

CPU: Intel i7 2600K 4,5GHz 1,332V, LLC 75%, Offset -0,005V
GPU: Asus R9 290
MB: Asus P8P67 Deluxe
RAM: Corsair Vengence LP 4x4GB 1600MHz
SSD: Samsung SSD Basic 840-Series 250GB

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004

Testa också att nollställa/reseta BIOS/UEFI/CMOS.

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Burträsk
Registrerad
Jun 2009

Stoppat i extra strömen till grafikkortet och CPU??

MVH Peter