Får meddelande att det är fel drivrutiner?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2010

Får meddelande att det är fel drivrutiner?

Hej!

Jag ominstallerade min dator för att vara på säkra sidan att det inte finns några virus kvar.

Men jag får problem med att installera min drivrutiner.

Får meddelande att det är fel eller att dom är skadade?!

Jag laddade ner drivrutinerna för hd5xxx serien.

Så jag har rätt? Men varför funkar det inte?

Gigabyte GA-X99-UD5 WIFI - Intel Core i7 5820K - Ballistix 16GB DDR4 4x4 2400MH - LEPA G1000-MB 80+ Gold - Samsung 850 EVO 500GB - Noctua D15 - Phanteks Enthoo Luxe - GTX970 - AOC g2770Pqu - Corsair K70 RGB - Razer Mamba 2012 4G - SteelSeries QcK+ - Roccat KAVE XTD 5.1 -

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004

Har du uppdaterat Windows fullt i övrigt?

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2010
Skrivet av Jalle64:

Har du uppdaterat Windows fullt i övrigt?

Ja

Gigabyte GA-X99-UD5 WIFI - Intel Core i7 5820K - Ballistix 16GB DDR4 4x4 2400MH - LEPA G1000-MB 80+ Gold - Samsung 850 EVO 500GB - Noctua D15 - Phanteks Enthoo Luxe - GTX970 - AOC g2770Pqu - Corsair K70 RGB - Razer Mamba 2012 4G - SteelSeries QcK+ - Roccat KAVE XTD 5.1 -

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004

Prova att installera med endast ett kort i burken.

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2010
Skrivet av Jalle64:

Prova att installera med endast ett kort i burken.

Okej, Ska testa det snart måste först ut med hundarna

Gigabyte GA-X99-UD5 WIFI - Intel Core i7 5820K - Ballistix 16GB DDR4 4x4 2400MH - LEPA G1000-MB 80+ Gold - Samsung 850 EVO 500GB - Noctua D15 - Phanteks Enthoo Luxe - GTX970 - AOC g2770Pqu - Corsair K70 RGB - Razer Mamba 2012 4G - SteelSeries QcK+ - Roccat KAVE XTD 5.1 -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2010

Testade igen med att installera när jag hade båda, Det fungerade!

Så jag skulle testa med att installera BF3, så jag ladde ner origin, Men sen under tiden när det installerar sig så svarar det inte?!

Vafan det svarar inte under tiden när jag installerar det? Sen så skulle jag testa att starta steam, vad händer? Inget. klickar på ikonen det laddar, sen händer det inget.....

Gigabyte GA-X99-UD5 WIFI - Intel Core i7 5820K - Ballistix 16GB DDR4 4x4 2400MH - LEPA G1000-MB 80+ Gold - Samsung 850 EVO 500GB - Noctua D15 - Phanteks Enthoo Luxe - GTX970 - AOC g2770Pqu - Corsair K70 RGB - Razer Mamba 2012 4G - SteelSeries QcK+ - Roccat KAVE XTD 5.1 -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Jun 2010

VAD ÄR DET HÄRA!
JAG KAN INTE SPELA BF3! :@

EDIT: JAG KAN INTE HELLER STARTA BF2?!? JÄVLA CP DATOR!

Gigabyte GA-X99-UD5 WIFI - Intel Core i7 5820K - Ballistix 16GB DDR4 4x4 2400MH - LEPA G1000-MB 80+ Gold - Samsung 850 EVO 500GB - Noctua D15 - Phanteks Enthoo Luxe - GTX970 - AOC g2770Pqu - Corsair K70 RGB - Razer Mamba 2012 4G - SteelSeries QcK+ - Roccat KAVE XTD 5.1 -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Småland
Registrerad
Mar 2002

Installerat chipset drivisar ? Ljuddrivisar ?

Edit: Testa och kör ett diagnostiktest på din primära HD, kan vara problem med kablar etc.