Kan ej joina någon server alls (BF3)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010

Kan ej joina någon server alls (BF3)

Laddade ner senaste uppdateringen av battlelog nyss och
nu kan jag inte connecta till någon server alls.
Stannar på "Connecting" och sen händer inget mer.
Någon som har lösning?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Säby
Registrerad
Nov 2010

Stäng av UPnP i routern/modemet eller vad du nu har

01010100 01101000 01100101 00100000 01100111 01100001 01101101 01100101

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010

Kommer inte in på routern, fml

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010

löste det i "services.msc".
Tack för snabbt svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010

Lika snabbt som det löstes så kom problemet tillbaka.
Lyckades ta mig in på routern och UPnP är avstängt.
Kommer inte in :/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Säby
Registrerad
Nov 2010

Testa starta om allt om du inte redan gjort det och om det inte fungerar så är det att installera om annars bara vänta på patch :/

01010100 01101000 01100101 00100000 01100111 01100001 01101101 01100101

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010

Kan fan inte stänga av UPnP på min Thomson Gateway.
klickar ur alternativet och klickar på [Använd], sidan uppdateras
och UPnP är fortfarande aktivt...
wtf?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
#Archlinux
Registrerad
Jun 2007
Skrivet av Apmonster:

Kan fan inte stänga av UPnP på min Thomson Gateway.
klickar ur alternativet och klickar på [Använd], sidan uppdateras
och UPnP är fortfarande aktivt...
wtf?

den måste kanske reboota eller att webbäsaren visar fel pga cache och dåligt programmerat interface.

Arch - Makepkg, not war -||- Asus Crosshair Hero VI -||- GSkill 16GiB DDR4 15-15-15-35-1T 3600Mhz -||- AMD 1600x @ 4GHz -||- nVidia MSI 970 Gaming -||- Samsung 850 Pro -||- EVEGA G2 750W -||- Corsair 570x -||- Asus Xonar Essence STX -||- Sennheiser HD-650 -||
Arch Linux, one hell of a distribution.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010

När jag klickar i Säkerhets alternativet så uppdateras det direkt
och ändras till det jag valt. Så antingen är UPnP låst, eller så
skiter min Gateway i att stänga av det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Strängnäs
Registrerad
Dec 2010
Skrivet av Apmonster:

När jag klickar i Säkerhets alternativet så uppdateras det direkt
och ändras till det jag valt. Så antingen är UPnP låst, eller så
skiter min Gateway i att stänga av det.

Jag har provat stänga av UPnP i både routern och services.msc men inget av det fungerar. Stör mig verkligen på det här problemet!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
N.H.K. // STHML
Registrerad
Dec 2010

En klassiker är ju att köra webläsaren i Admin-läge..

• MBPr 15" 1TB • iPhone 6 • Z3c • iPad mini 2g • Audioengine D1 • Grado GS1000s • Shure se215 • B&W P7 • Dual CS 511+505-II • Grado Gold 1/AT95E + Pro-ject Tube Box s • NAS m/ 5820k+12TB WD RED • PS4 •

Bianchi Pista -14 Chrome Ed.

Frågor om externa GPU-lösningar?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2010
Skrivet av Itchy Trojan:

En klassiker är ju att köra webläsaren i Admin-läge..

Testade det nu och då gick det att ändra UPnP alternativet.
Dock så funkar det ändå inte att joina några servrar, men tack ändå