Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Maj 2011

Cpu trasig?? hjälp..

Tjenare, Efter att jag lappat cpu'n så såg jag att några "piggar" på cpun var sne'a så jag böjde tillbaka dom försiktigt men nu när jag kopplat in allt och provade starta så får jag inte upp någon bild på skärmen, har provat både det integrerade och vanliga grafikkort, fläktarna och det startar men ingen bild, har jag pajat cpu'n?

Tack på förhand!

Raijintek Metis Silver - Intel Core i5 6600K - ASUS Z170I PRO GAMING 1 - EVGA GeForce GTX 1060 6GB SC Gaming - Corsair 8GB (2x4GB) DDR4 2133MHz - WD Blue SSD 500GB M.2 - be quiet! Dark Rock Pro 3 - be quiet! Power Zone 750w

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2009

Kan hända. Jag har råkat böjja dessa piggar två gånger men lyckats böjja tillbaka dom så det fungerade sen. Se till att dom är exakt raka, på millimetern, detta är viktigt.

Fractal Design R4 | Asus Sabertooth Z77 | i5 3570k @4.5Ghz | Corsair H50 | Corsair Vengeance 16GB 1600MHz | GeForce 1070 ASUS Dual | Corsair AX 850W | Samsung 850 Pro 512GB | Samsung 840 EVO 256GB | 3TB WD Green |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Maj 2011
Skrivet av Xedious:

Kan hända. Jag har råkat böjja dessa piggar två gånger men lyckats böjja tillbaka dom så det fungerade sen. Se till att dom är exakt raka, på millimetern, detta är viktigt.

Jag har kollat och dom är helt Raka, hoppas den inte är väck då jag inte har råd att köpa nytt nu

Raijintek Metis Silver - Intel Core i5 6600K - ASUS Z170I PRO GAMING 1 - EVGA GeForce GTX 1060 6GB SC Gaming - Corsair 8GB (2x4GB) DDR4 2133MHz - WD Blue SSD 500GB M.2 - be quiet! Dark Rock Pro 3 - be quiet! Power Zone 750w