Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Aug 2010

H80 DOA?

Fick hem min Corsair H80 men den verkar inte funka som den ska och skulle behöva några tips på hur jag kan testa om den funkar. Kopplar in allt där det ska vara, iafall där jag tror det ska vara 3pin till cpu fan och fläktarna in i vattenblocket eller vad man nu ska kallat. Missar jag något? Känns som om jag missar något men kan bara inte lista ut vad. tagit ut den och satt i den 3 ggr nu. Hjälp plox!

Chassi: Corsair Carbide Air 240 MOBO: EVGA x99 MICROCPU: i7 5820k @ 4.5GHzCooling: Fractal Kelvin S24GPU: EVGA GTX Titan X RAM: Corsair 16GB 2800MHz Platinum SSD: Samsung 850 512GBStorage: Samsung 840 256GBPSU: EVGA Supernova 750 G2Keyboard: Ducky Shine 3 TKL, Das Keyboard Mouse: Steelseries Sensei, Logitech G600 Monitors: ASUS PB278Q,ASUS SWIFT PG278Q, Dell U2713HM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
På nätet
Registrerad
Jan 2009

Molex?

i7 2600K@4,6ghz - ASUS GTX 670 DC2 - MSI P67A-GD55 - Corsair Vengeance 8GB - Samsung 830-Series 256 GB
Corsair H80 - Xonar Essence STX - XFX XXX 750W - Fractal Design XL - DELL U2412m

Var snäll mot nördar. Det är stor risk att du får en som chef en dag.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Aug 2010

Ska ge de ett försök, hade inte en tanke på att testa molex <.<

Chassi: Corsair Carbide Air 240 MOBO: EVGA x99 MICROCPU: i7 5820k @ 4.5GHzCooling: Fractal Kelvin S24GPU: EVGA GTX Titan X RAM: Corsair 16GB 2800MHz Platinum SSD: Samsung 850 512GBStorage: Samsung 840 256GBPSU: EVGA Supernova 750 G2Keyboard: Ducky Shine 3 TKL, Das Keyboard Mouse: Steelseries Sensei, Logitech G600 Monitors: ASUS PB278Q,ASUS SWIFT PG278Q, Dell U2713HM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.1
Registrerad
Jan 2010
Skrivet av fur3x:

Ska ge de ett försök, hade inte en tanke på att testa molex <.<

Se till att inte ha på "automatisk fläktkontroll" i BIOS. Det gör att pumpen inte funkar som den ska!

Testa sätta in pumpen i en vanlig fläktkontroll eller molex>3pin för att kontrollera så den får 12 volt. Annars kommer pumpen inte orka få runt vattnet

Även, vad är ditt problem, mer exakt?

Fractal Design R4 (SuperSvensson av chassin, jag vet) / ASUS GTX970+ MSI GTX970 / Samsung 840 Evo 250GB / Crucial BX100 256GB X 2 / Intel Core I7 4770K / G.Skill Ripjaws 2x4GB 2133 MHz / MSI Z87-G45 Gaming / Coolermaster GM650W 80+B / Nochtua NHU12S / EIZO Foris 2421

KRUSIDULLEN ÄR BORTA

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falkenberg
Registrerad
Sep 2003

Ja, du har missat molex kontakten, annars får ju pumpen ingen ström. Den kabeln du kopplar in till "CPU_FAN" visar bara hastigheten på pumpen.

Asus P8Z68-V | i5 2500k | Corsair H80 | MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II | 8GB DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz | Corsair HX 750W | Corsair Carbide 500R White | Crucial M4 128GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Aug 2010

Allt funkar som de ska nu, danke. Jo tyckte att de va lite skummt o bara ha 3pin i. Kollade på nån youtube video där han sa använd 3pin eller molex kontakten.

Chassi: Corsair Carbide Air 240 MOBO: EVGA x99 MICROCPU: i7 5820k @ 4.5GHzCooling: Fractal Kelvin S24GPU: EVGA GTX Titan X RAM: Corsair 16GB 2800MHz Platinum SSD: Samsung 850 512GBStorage: Samsung 840 256GBPSU: EVGA Supernova 750 G2Keyboard: Ducky Shine 3 TKL, Das Keyboard Mouse: Steelseries Sensei, Logitech G600 Monitors: ASUS PB278Q,ASUS SWIFT PG278Q, Dell U2713HM