BenQ G2222HDL LED problem "No Signal Detected!"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vännäsby
Registrerad
Maj 2011

BenQ G2222HDL LED problem "No Signal Detected!"

Hej. Jag har ett problem med min dator/datorskärm. Jag har datorskärmen som nämns i titeln och kör den DVI - DVI på min stationära dator. Alltså, när jag startar datorn så är skärmen helsvart. Om jag startar om skärmen så står det en ruta "No Signal Detected!" Jag har kollat så att alla sladdar sitter i ordentligt , vänt på dem och hållt på halva kvällen.

Jag behövde uppdatera en drivrutin på mitt MSI Radeon HD5670 1GB, för att kunna köra BF3, som jag hämtade gratis från geforce.com/drivers. Har det något med detta att göra kanske?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
På nätet
Registrerad
Jan 2009
Skrivet av Brondmaniac:

Hej. Jag har ett problem med min dator/datorskärm. Jag har datorskärmen som nämns i titeln och kör den DVI - DVI på min stationära dator. Alltså, när jag startar datorn så är skärmen helsvart. Om jag startar om skärmen så står det en ruta "No Signal Detected!" Jag har kollat så att alla sladdar sitter i ordentligt , vänt på dem och hållt på halva kvällen.

Jag behövde uppdatera en drivrutin på mitt MSI Radeon HD5670 1GB, för att kunna köra BF3, som jag hämtade gratis från geforce.com/drivers. Har det något med detta att göra kanske?

Bingo.

i7 2600K@4,6ghz - ASUS GTX 670 DC2 - MSI P67A-GD55 - Corsair Vengeance 8GB - Samsung 830-Series 256 GB
Corsair H80 - Xonar Essence STX - XFX XXX 750W - Fractal Design XL - DELL U2412m

Var snäll mot nördar. Det är stor risk att du får en som chef en dag.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vännäsby
Registrerad
Maj 2011

Vad kan jag göra för att åtgärda detta?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm
Registrerad
Dec 2002

Ja det är fel drivrutin för det kortet..du har ett ATI/Amd kort och inte ett geforce.

Intel Core i7 2600K @ 4,3ghz - Moderkaka : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 - 16Gig Crucial Ballistix Sport DDR3 - Titan X - NZXT chassi - Mus G500s - TGB Logitech G710+ - SSD Intel X25-M 80gig - SSD Samsung 840 EVO 120gig - HD Samsung 1TB

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Åbo, Finland
Registrerad
Feb 2004

Avinstallera nvidia drivers och installera rätt drivers så ska det nog funkka.
Men hur man ens lyckas installera Nvidia drivers till ett radeon kort förstår jag dock inte

Chassi: Coolermaster HAF XB PSU: Silverstone Strider 850W, MB: MSI Z87-G45, CPU: Intel I5-4670K @ 4,2Ghz (Corsair H100i), GPU: MSI GTX 970 Gaming RAM: Kingston HyperX 16Gb DDR3 1600Mhz, HDD: 2x Samsung F3 7200rpm 1TB, SSD: Samsung 830 series 128Gb, OS: Win 8.1, Skärmar: LG 55" FullHD & Dell 23'' UltraSharp U2312HM.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
uddevalla
Registrerad
Sep 2007

Ptja, om det funkade innan du installerade drivrutinen så bör du ju ha ett ganska säkert svar där.
Är det så att du skrivit fel:

Skärmen är ny, den gamla funkade och ingen bild när du satte i den nya?
Är skärmen inställd på DVI? (Finns att göra i menyinställningarna på skärmen)

Spelburk: Fractal Design R4 * AMD FX-8320 @ 4,5GHz med Corsair H80i * ASUS GTX770 DCII * 8GB DDR3 * Gigabyte GA-970A-UD3 * EVGA Supernova G2 750W * 1TB HDD * Samsung EVO 250GB SSD
Tillbehör: Logitech G500S * SweC Qpad Musmatta * BenQ XL2411T 144hz * BenQ 24" * Qpad MK-50 * Qpad QH-90 *