Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011

Hjälp! Vad ska jag göra?!? ;(

Jag försökte överklocka min dator för några dagar sedan (bios) men det var svårfattat och när jag testade så "funkade det" men innan Windows dog datorn
Så idag försökte jag med et6(easytune 6)
Jag kollade på en video på youtube o så gjorde jag ungefär så(inte samma hastighet)
Nu när jag ska starta datorn så kommer den dit där man kan klicka delete för att komma till bios (går inte klicka på något)
Och sen när den nomalt sett ska gå vidare från den bilden så startar datorn om istället
Den startar om hela tiden, som i nån slags boot lopp eller vad man nu skulle kunna kalla det..

Så vad kan jag göra?

Den som hjälper mig så att det funkar får en kaka.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Älvkarleö
Registrerad
Jan 2003

Prova att resetta cmos på mobot..
http://lmgtfy.com/?q=cmos+reset

* MSI P67A-GD55 * Intel i7 2600K 4,6 @ 1,386v * Noctua NH-U12P SE2 *
* ADATA 2x8GB @ 1600 * Gigabyte GeForce GTX 670 OC 2GB *
* Samsung SSD 256 GB Pro* Corsair AX 850W 80+ GOLD *
* Corsair Graphite 600T * Win7 Home 64-bit * Yamakasi 2703 led ips *
https://www.inet.se/produkt/9990887/fraktfritt-sweclockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011

Specs btw
P67a-ud4
2500k

Testar fixa med cmos atm

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011

Nu funkar det igen
*Kaka till hygglo*
innan jag postade tråden så testade jag att reseta cmos (skumläste kapitlet i mobo guiden en gång)
men jag vet inte vad som blev fel

kan vart att nät agget var avstängt (knappen på baksidan av datorn)