Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jakobstad, Finland
Registrerad
Dec 2011

Antec H80 högt ljud

Hej, jag vill börja och säja att detta är mitt förtsa inlägg här, gillar sidan

förlåt att jag skrivit fel, skall vara corsair inte antec

Ville upgradera datorn liite efter julen så jag fick mitt chassi (P280) och Processorkylare (H80) för ca 2 veckor sedan. Har inte reagerat så mycket förr på detta med idag märkte jag att det kommer "ett oljud" från kylaren, så jag bestämde mig för att inactivera dom andra fläcktarna och ta en titt, beslöt mig sen för att ta en filmsnutt för att få lättare hjälp. Så nu är min fråga, vad skall jag göra och är det något fel ?

På videon är tak,grafik och PSU fläkten igång. Jag tog lös H80s Fläktar för att man skulle höra "oljudet" bättre.

fel namn på produkt
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Okt 2010

Borde väl vara pumpen i så fall? Du kan inte testa dra ut pumpen också?

i5 750 @ 3.9 GHz | NH-D14 | P7P55D |GTX 960 | Vulcan 8GB | Seagate 600 480 GB | Newton 650w | P280 | Dell U2515H
NAD T787 | B&W CM10S2
Projekt: IceCase

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2003

Jag hör i alla fall missljud, hur orkar du köra dina fläktar på max ?
Ta och sänk ned rpm och hör om det hjälper.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jakobstad, Finland
Registrerad
Dec 2011

Är inte allför bra på sånthär, men är det pumpen som som sitter i andra ändan av kylaren, alltså men Fläktarna, i allafall inget ljud därifrån.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jakobstad, Finland
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av DaydreamerVlad:

Jag hör i alla fall missljud, hur orkar du köra dina fläktar på max ?
Ta och sänk ned rpm och hör om det hjälper.

Det är bara H80n du kan höra i videon, inget annat.

Edit: Skickade till bakas den idag, det var ett typiskt fel sa dom