Göra HDMI till primär skärmport i Windows 7?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012

Göra HDMI till primär skärmport i Windows 7?

Har lite sladdproblem hemma och hittar ingen DVI sladd och inga VGA/DVI-adaptrar

Har dock en DVI/HDMI-sladd. Kan man ställa in så att första HDMI-porten på mitt 6850 blir första skärmport? Den registrerar ingenting när jag bara startar upp datorn med den i. Har verkligen noll erfarenhet av sånt här.

tack för hjälpen på förhand!

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Fungerar det när win är igång då? jag har inga problem att köra med en ren hdmi kabel utan adapter så det är nog där felet ligger.

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012

Jag hittade en annan vga-sladd med dvi-adapter så jag körde två skärmar i windows och valde att köra HDMI som primär i windows-menyn vilket var enkelt. Problemet från början var ju att jag inte hade någon bild och därför inte kunde ta mig in i windows. Så jag vet inte riktigt hur ni hade kunnat hjälpa till. haha.

det löste sig i alla fall.