En fråga angående USB-minne till Surfplatta

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010

En fråga angående USB-minne till Surfplatta

Ändrar i tråden bara iställe för att starta en ny..

Är ute efter tillbehör till min Surfplatta, så som nån skyddsplast för själva plattan samt till displayen
Hittar varken nått på svenska sidor, tradera eller ebay och liknande..

Någon som har någon aning?

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Va är det för surfplatta du har? Funkar väl inte om man har en Ipad om jag inte minns fel.

Min e-penis är inte lång, men s m a l ...
Speldatorn: Corsair 500R | GA-Z77X-UD3H | 3570K@4.4GHz | Kühler 620 | Vengeance 8GB | 7970 CF | Intel 330 120GB | Crucial C300 64GB | FD Newton R2 800W | Xonar DGX | BenQ GL2450
HTPC: Intel NUC DC3217IYE | 4GB | Crucial m4 64GB
NAS: HP Proliant N54L | NAS4FREE 9.2 | 2+2TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av stoffeboffe:

Va är det för surfplatta du har? Funkar väl inte om man har en Ipad om jag inte minns fel.

Har en sånhär

http://www.netonnet.se/art/dator/surfplattor/android/toshiba-...

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
göteborg
Registrerad
Jun 2003

Troligen funkar det. Den verkar ha USB-host.
Men har du inget USB-minne du bara kan testa med liggande hemma?
Tar 10 sekunder att få reda på svaret i så fall.

●/ - Intel® Core™ i5-2500K | ASRock Z68 Pro3-M | 8 GB DDR3 | Corsair FORCE GT 120 GB | 24" HP LP2465 S-PVA
/▌ - Lenovo Thinkpad x200s | Intel® Core™2Duo SL9400 | 12"@1440x900 pixels | 4 GB DDR3 | 1,47kg (med 6-cell)
/ \

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av glemmy:

Troligen funkar det. Den verkar ha USB-host.
Men har du inget USB-minne du bara kan testa med liggande hemma?
Tar 10 sekunder att få reda på svaret i så fall.

Har ju tyvär inte det, tänkte om man kan testa med en extern hårddisk?

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
göteborg
Registrerad
Jun 2003
Skrivet av Lemmythekiller:

Har ju tyvär inte det, tänkte om man kan testa med en extern hårddisk?

Ja det ska gå fint det också!
Jag kopplar in en 2,5" extern till min då och då.
(Har en kina-platta)

●/ - Intel® Core™ i5-2500K | ASRock Z68 Pro3-M | 8 GB DDR3 | Corsair FORCE GT 120 GB | 24" HP LP2465 S-PVA
/▌ - Lenovo Thinkpad x200s | Intel® Core™2Duo SL9400 | 12"@1440x900 pixels | 4 GB DDR3 | 1,47kg (med 6-cell)
/ \

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010

Då kanske jag ska köpa en 2,5" hårddisk extern som utan strömsladd att den tar ström från själva usb uttaget? Mer plats liksom men lite osmidigare att ha med sig

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Jan 2005
Skrivet av Lemmythekiller:

Då kanske jag ska köpa en 2,5" hårddisk extern som utan strömsladd att den tar ström från själva usb uttaget? Mer plats liksom men lite osmidigare att ha med sig

Inte säkert att plattan orkar driva en extern hdd.

Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2005

Smidigast är väl ändå att sätta i ett minneskort?

Intel i5 760, Fractal define mini, 8GB DDR3 1600mhz , 256gb SSD + 2tb, GeForce 650ti

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av railman:

Smidigast är väl ändå att sätta i ett minneskort?

De äre, men då kan jag inte använda den i min stationära dator eller bärbara

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010

Har nu en extern hdd i den.. men det händer inget, står att inget är anslutit.. har en hdd med separat ström till hårddisken

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010

Funkar inte med en vanlig USB heller.. vad gör jag för fel?

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Jan 2005
Skrivet av Lemmythekiller:

Funkar inte med en vanlig USB heller.. vad gör jag för fel?

Vilken android version har du? Kör du org eller custom rom?

Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av screamin-daemon:

Vilken android version har du? Kör du org eller custom rom?

Nu kommer det en väldigt dum fråga, men hur ser man vad man har?

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Jan 2005
Skrivet av Lemmythekiller:

Nu kommer det en väldigt dum fråga, men hur ser man vad man har?

Inställningar, om pekdatorn, sen längst ner står android version. Troligen har du ingen custom rom då det är nåt man själv lägger in (lite som att formatera och installera Windows). Anledningen till att jag undrar är att vissa rom inte har USB host stöd.

Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av screamin-daemon:

Inställningar, om pekdatorn, sen längst ner står android version. Troligen har du ingen custom rom då det är nåt man själv lägger in (lite som att formatera och installera Windows). Anledningen till att jag undrar är att vissa rom inte har USB host stöd.

Nää då har jag ingen custom.. jag har iaf prövat med ett vanligt 4 GB minne och en 1TB hårddisk med separat ström och den hittar ingen av dom :/

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Jan 2005
Skrivet av Lemmythekiller:

Nää då har jag ingen custom.. jag har iaf prövat med ett vanligt 4 GB minne och en 1TB hårddisk med separat ström och den hittar ingen av dom :/

Testa med en mus

Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hedesunda
Registrerad
Aug 2010
Skrivet av screamin-daemon:

Testa med en mus

Konstigt nog fick jag det att funka med 4GB minnet när jag lät det sitta i och starta om surfplattan men de vill sig inte funka med hårrdisken

Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit