Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2011

H80 OLJUD

Startade datorn nu på morgonen och märkte att den lät väldigt mycket och konstaterade sedan att det var min nya h80. Jag vet inte om det kan ha och göra med luft bubblor. På videon så är det ett slags susande ljud men om man kuskar riktigt noga så hör man det konstiga i bakgrunden. Video kommer senare.

CHASSI: Fractal Design R5 : CPU: i7 5820k: GPU: Msi 970: SSD: samsung evo 850 : RAM: Crucial Ballistic Sport DDR4 16gb 2400mhz: PSU: corsair AX 750W: MODERKORT: MSI x99s gaming 7: CPU KYLARE: Fractal Design Kelvin S36

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Dec 2007

Troligen problem med pump ljudet som på så många andra h60/h80/h100 så är det extremt störande är det bara reklamera de.

Stationär 1: I7 3770K 4,5Ghz | Corsair H100I|Sapphire 7970|Asus P67 Sabertooth|Corsair Vengeance 16GB|XFX 750W|Samsung 840 PRO 256GB| Corsair Obsidian 650D|
Stationär 2: I7 4790K|Corsair H60|Asus STRIX 970|Asus Maximus VI Impact|Kingston Savage 16GB 2400Mhz|Fractal Design Integra M 650W|Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design Node 304|
Server: FX 8320|Antech Kuhler 620 V4|Asus M5A78L-M|Corsair XMS3 32GB|Corsair CX430W|

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2002

Har samma problem med min, har inte orkat reklamera den ännu. Får nog köpa en ny kylare att använda under tiden.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Mar 2011

Prova lägg omkull datorn och sedan starta den, är det luft i systemet kan det lösa problemet
Annars vänta några dar till
Många rapporterar att den låter lite mysko i början innan den "slitit" in sig

Chassi: Enthoo EVOLV mATX Moderkort: MSI M75A-E33 CPU: i5 3570K 3.8GHz (4.4GHz turbo) Kylare: Corsair H75(P&P) Nätagg: FD Newton R2, 650W RAM:Corsair Vengence 16GB GPU: EVGA SSC ACX GTX 970 SSD:OCZ Arc 100 240GB HDD1: WD Black 1TB HDD2: WD Blue 320GB Tangentbord: Gigabyte Aivia Ghost (röda brytare) Mus: QPAD 5K Ljud: Turtlebeach Earforce
OS: Win 10 pro Mobil: En sån man ringer med? (Xperia M4 Aqua)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ystad
Registrerad
Jan 2012

Nya H80's låter ganska mycket, men ljudet försvinner i de flesta fall efter ett tag.
Testa göra det som pumba-kung sa.

Min egen H80 lät som en gammal hårddisk hela första veckan. Nu i skrivande stund låter den inte alls.

CPU: I7-3930k@4,2 GHz + Noctua NH-D14 // GPU: EVGA GTX 980 Ti SC+ ACX 2.0+ // RAM: 16 GB Corsair Vengeance LP 1600 MHz // MoBo: Asus P9X79 Pro // PSU: NZXT HALE90 1000w 80+ Gold // SSD: Samsung 830(128GB) + Crucial M500(240GB) + Crucial MX300(525GB) // HDD: 2 TB Seagate Barracuda 7200 rpm // Chassi: Fractal Design Define XL R2 // OS: Win 10 Pro // Skärm: AOC g2460Pg + BenQ GL2450.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hörby
Registrerad
Mar 2004

Reklamerat 2 enheter utan lösning, blev antec istället 920.