Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Säby
Registrerad
Nov 2010

Rosa bild mitt i filmen

Som titeln säger blir det rosa blått mitt i en film när jag kopplar en hdmi kabeln till tv, tven stödjer full hd och det gör även graffet
Det är inte graffet eftersom detta har hänt innan och tven borde det inte vara, hjälpa tack!

Specs,
Grafikkortet: XFX radeon hd 7970
Tven: Sony Bravia KDL-32S5650

Om du behöver veta mera specs är det bara fråga

01010100 01101000 01100101 00100000 01100111 01100001 01101101 01100101

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Mar 2011

hur lång är HDMIsladden?

Intel Core i5 750 4GHz | Thermalright Silver Arrow | MSI GTX 770 Lightning | Corsair XMS3 8GB | ASUS P7P55D-E | Corsair Force GT 120 GB | Spinpoint F3 1TB | Seagate Barracuda 2 TB | Samsung Spinpoint T166 500 GB x2 | Fractal Design Tesla 650W | NZXT Phantom
Benq G2420HDB | Benq XL2420T (120Hz Lightboost) | Qpad MK-85 | Qpad 5K | Qpad QH-90 | Samsung Galaxy S III - Temasek Cyanogenmod 11

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2008

filmen kan vara korrupt
testa att verifiera integriteten på filen
dålig programvara för uppspelning
för dålig/lång hdmi kabel
lämna gärna en mer utförlig beskrivning från början istället så blir det lättare att hjälpa dig

"Med datorer kan man lösa problem
man inte hade tidigare" anonym

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Söderhamn
Registrerad
Aug 2006

Byt kabel!

Workstation: i7 2600K @ 4.2GHz - Zalman 9900 MAX | MSI P67A-GD65 B3 | Corsair XMS3 1600 (16GB) | MSI GTX 1070 Gaming X | Intel 520 180GB | Antec P280 | Corsair HX 850W
Server: Atom C2750 (ASRock C2750D4I) | Kingston 2x8GB 1600 ECC | Intel S3500 160GB | 4x4TB WD Red | Silverstone DS380 | Silverstone SFX ST45SF-G

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Säby
Registrerad
Nov 2010

Tror inte det är kabeln för när jag sätter kabeln i en dvi till hdmi adapter så funkar det perfect.
Det är inte filmen eftersom det funkar på dataskärmen och jag har testat ett tjugital filmer.
Kabeln är ca 4-6 meter lång, rätt billig. :S

01010100 01101000 01100101 00100000 01100111 01100001 01101101 01100101

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Säby
Registrerad
Nov 2010

Ingen som vet var felet kan vara? :S
Antar att jag får skaffa en ny kabel då

01010100 01101000 01100101 00100000 01100111 01100001 01101101 01100101

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2005

Prova en annan film. Får du samma fel då?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mölndal
Registrerad
Feb 2009

Har du rätt inställningar? Men det kanske inte spelar någon roll.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Säby
Registrerad
Nov 2010

Sorry för sent svar, har varit iväg men vad menar du med rätt inställningar? Jag använder Media player classic - Home cinema, default settings

01010100 01101000 01100101 00100000 01100111 01100001 01101101 01100101