Intel Core i5 3570K 3,4Ghz :integrerade grafiken: Ingen bild

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2004

Intel Core i5 3570K 3,4Ghz :integrerade grafiken: Ingen bild

Hej ,
Har byggt ihop en dator, det som fattas är Grafikkortet.

Moderkort: Gigabyte GA-Z77-D3H
Cpu:Intel Core i5 3570K 3,4Ghz
OS: None: Väntar på GF-kortet

Startade datorn för att kolla i BIOS:et.

När jag startar den så startas alla fläktar, även CPU:s, men jag hör inget BEEP och har ingen bild(måste ju kunna använda Den nya integrerade grafiken, HD Graphics 4000).

Så till mina frågor:
1-Måste jag höra ett BEEP?
2-Vet ni varför jag har ingen bild? Borde det inte känna av den integrereade grafhiken? På skärmen slå: "Check your Signal". kopplat till VGA.

*Jag har läst manualen och Troubleshooting*

Tack så mycket

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Sep 2010
Skrivet av whoman:

Hej ,
Har byggt ihop en dator, det som fattas är Grafikkortet.

Moderkort: Gigabyte GA-Z77-D3H
Cpu:Intel Core i5 3570K 3,4Ghz
OS: None: Väntar på GF-kortet

Startade datorn för att kolla i BIOS:et.

När jag startar den så startas alla fläktar, även CPU:s, men jag hör inget BEEP och har ingen bild(måste ju kunna använda Den nya integrerade grafiken, HD Graphics 4000).

Så till mina frågor:
1-Måste jag höra ett BEEP?
2-Vet ni varför jag har ingen bild? Borde det inte känna av den integrereade grafhiken? På skärmen slå: "Check your Signal". kopplat till VGA.

*Jag har läst manualen och Troubleshooting*

Tack så mycket

Det låter ju lite underligt, kan du testa DVI kontakten? Eller HDMIn för den delen.

Jag hör aldrig något BEEP så länge de inte är något fel på datorn.

EDIT* Att köra en BIOS reset kan hjälpa mot en massa saker. Det kan vara värt att testa.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2004
Skrivet av Racka:

Det låter ju lite underligt, kan du testa DVI kontakten? Eller HDMIn för den delen.

Jag hör aldrig något BEEP så länge de inte är något fel på datorn.

EDIT* Att köra en BIOS reset kan hjälpa mot en massa saker. Det kan vara värt att testa.

Racka, jag tackar och bockar för ditt svar.
Testade med ett DVI Kontakt och det funkade. *konstigt att inte gick med VGA* men men...
och inga BEEP för mig heller.

Tusen tack igen.