Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2012

processor/bios inställningar

Nu är de så här, jag uppgraderade till en ny processor idag från intel core duo E6300 till E7400 och problem är att när jag startar datorn så kommer de upp cpu voltage error. jag har fattat att jag ska uppdatera bios och det är där jag behöver hjälp.. Vilken av alla jävla uppdateringar ska jag välja, för just nu är jag så irriterad över skiten så jag har lust att gå ut o smälla nån i ansiktet, så ni fattar att jag inte kan tänka ordentligt.

ska sägas att jag har Asus p5w dh deluxe moderkort med windows 7

vore grymt med kloka svar

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Mar 2011

provat reseta bios "clear cmos" ?

Chassi: Enthoo EVOLV mATX Moderkort: MSI M75A-E33 CPU: i5 3570K 3.8GHz (4.4GHz turbo) Kylare: Corsair H75(P&P) Nätagg: FD Newton R2, 650W RAM:Corsair Vengence 16GB GPU: EVGA SSC ACX GTX 970 SSD:OCZ Arc 100 240GB HDD1: WD Black 1TB HDD2: WD Blue 320GB Tangentbord: Gigabyte Aivia Ghost (röda brytare) Mus: QPAD 5K Ljud: Turtlebeach Earforce
OS: Win 10 pro Mobil: En sån man ringer med? (Xperia M4 Aqua)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2012

yes försökt de.. men har fattat att jag behöver uppdatera bios och som sagt, vet inte vilken av alla uppdateringar jag ska välja på

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2008

Nyaste förstås, P5W DH Deluxe 3002 BIOS

Hemma: Core i5 2500K | ASRock P67 Extreme4 | 16GB Vengeance 1600 MHz | TRUE 120 | EarthWatts 650W | Gigabyte GTX 670 OC | Audigy 2 ZS | Intel 530 240 GB | Force3 120GB
Jobbet: Xeon E3-1275v2 | ASRock Z68 Pro3-M | 32GB Crucial Ballistix 1600 MHz | CM Hyper 212+ | XFX Core 450W | CM Elite 341 | Intel 520 180 GB + 830 120GB | WD Black 2TB
Extradator: Core i7 870 | ASRock H55M-LE | 8GB 1600 MHz | Intel 320 120GB | VX 550W