Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vara
Registrerad
Dec 2007

Usb på baksidan slutade fungera.

Tjena, satt och spelade lite och märkte att proppen gick. gick då ner och bytte proppen och märkte att datorn inte ville starta. Resettade CMOS och sen så funkade det igen! fast då funkade inte usb kontakterna på baksidan längre? dom funkar i Bios men inte i windows?:S Moderkortet är ett Gigabyte z77z ud3h och USB 3.0 är självklart påsatt i BIOS. vad rekomenderar ni?

SHIT vilken strömförbrukning det va på 590 SLI, ska man behöva ha ett kärnkraftverk för 2 sånna kort eller? Lär ju bli fler Fukushima katastrofer i världen i så fall!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2011
Skrivet av Hablam:

Tjena, satt och spelade lite och märkte att proppen gick. gick då ner och bytte proppen och märkte att datorn inte ville starta. Resettade CMOS och sen så funkade det igen! fast då funkade inte usb kontakterna på baksidan längre? dom funkar i Bios men inte i windows?:S Moderkortet är ett Gigabyte z77z ud3h och USB 3.0 är självklart påsatt i BIOS. vad rekomenderar ni?

Testa installera om driver:erna till usb kontakterna om du inte har några så ladda ner och installera. Om inte det funkar tror jag du måste kanske installera om windows men testa allt innan du gör de

Chassi: Fractal Design Define XL Moddat för vattenkylning för CPU och GPU Radiatorer: 280mm och 140mm Moderkort: Asus ROG Maxiumus VI Hero RAM: 16GB @ 2Ghz GPU: AMD 7970 3GB Refrence @ 1,2Ghz SSD: 1st Samsung EVO 500GB & 2st OCZ Agility 3 120GB RAID 0 + 2TB HDD CPU: Intel i7 4770K @ 4GHz Tangentbord: QPAD MK-85 Mus: QPAD 5K

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vara
Registrerad
Dec 2007

som tur är så finns det ingenting på hårdisk C förutom lite drivisar å så:P testade att installera om drivrutinerna och så vidare. musen lyser när man kopplar in den, men den varken fungerar eller plingar när man kopplar in den.

SHIT vilken strömförbrukning det va på 590 SLI, ska man behöva ha ett kärnkraftverk för 2 sånna kort eller? Lär ju bli fler Fukushima katastrofer i världen i så fall!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vara
Registrerad
Dec 2007

fick igång 2 usb portar idag genom att uppdatera bios till f11. men fortfarande så funkar inte dom andra!:S

SHIT vilken strömförbrukning det va på 590 SLI, ska man behöva ha ett kärnkraftverk för 2 sånna kort eller? Lär ju bli fler Fukushima katastrofer i världen i så fall!