Överklockning 2500 och vcore värden i evga tuning

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2009

Överklockning 2500 och vcore värden i evga tuning

Hej!

Någon som har varit med om detta? antar att CPU-Z är den som visar rätt, men hur kommer det sig att EVGA Tuning program som ska vara exakt som CPU-Z visar helt fel på Vcore?
Och frågan är då, visar CPU-Z rätt vcore då? eller felar den också lite?

http://i45.tinypic.com/ezmjyd.png

Dator 1: [Intel Core i5 4670k @ 4,5Ghz] [Asus Maximus VI Formula Z87] [GTX780 @ 1280Mhz Core/6708Mhz Memory] [16GB Corsair Vengeance Pro @ 1600MHz CL: 9-9-9-24]
Dator 2: [Intel Core i5 2500k @ 4,6Ghz] [EVGA Z68 FTW] [GTX670 @ 1300Mhz Core/7008Mhz Memory ] [16GB G.Skill @ 1600MHz CL: 9-9-9-24]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006

Tror du ska prova med en nyare version av elett, så kanske den också visar lika
Testade faktisk eleet v 1.10.1 och visa samma som CPU-Z

Ser ut att vara samma programmakare också.

Cooler Master ATCS840, corsair AX750, Asus Sabertooth X58, i7 950, Highend vattenkylning, 12Gb Corsair, GTX275, Raptor 150, Spinpoint F1 1Tb x3, WD 640black, Windows 7 x64, Asus Xonar Essence STX. Skärm Dell U2711.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2009

aa tror det kan vara problemet, men skippar EVGAs egna och kör på CPU-Z istället, exakt samma sak

Dator 1: [Intel Core i5 4670k @ 4,5Ghz] [Asus Maximus VI Formula Z87] [GTX780 @ 1280Mhz Core/6708Mhz Memory] [16GB Corsair Vengeance Pro @ 1600MHz CL: 9-9-9-24]
Dator 2: [Intel Core i5 2500k @ 4,6Ghz] [EVGA Z68 FTW] [GTX670 @ 1300Mhz Core/7008Mhz Memory ] [16GB G.Skill @ 1600MHz CL: 9-9-9-24]